tema değiştirdim ve.. help..
tema değiştirdim ve.. help..
phpBB : Critical Error
Could not open subBlack 1.05 template config file
DEBUG MODE
Line : 454
File : functions.php
subblack dosyasını phpbb.com dan indirdim (karışık geliyor klasörlere bölünmemiş..) konuda bilgisiz oldugum için sub silverdan bakarak birebir düzenledim... daha sonra ftpye attım templates bölümüne extreme mod yükledim... ve extreme mods dan bütün kullanıcılar için subblack kullanmasını istedim... aldıgım uyarı bu foruma ulaşamıyorum...
Could not open subBlack 1.05 template config file
DEBUG MODE
Line : 454
File : functions.php
subblack dosyasını phpbb.com dan indirdim (karışık geliyor klasörlere bölünmemiş..) konuda bilgisiz oldugum için sub silverdan bakarak birebir düzenledim... daha sonra ftpye attım templates bölümüne extreme mod yükledim... ve extreme mods dan bütün kullanıcılar için subblack kullanmasını istedim... aldıgım uyarı bu foruma ulaşamıyorum...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
al
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
çok teşekkürler ilginiz için...
ayrıca dün yaşadıgım problemide dile getirmek istiyorum benim gibi arkadaşlar burda takılabilir bence... ilk defa phpbb kurucak olmamdan dolayı sitnizdeki phpbb kurulumu sayfasını ziyaret ettim ancak orda verilen linkdeki phpbb dosyası düzenlenmemiş dosyalardan oluşuyor.. dolayısıyla kurulumu yapamadım dosyaların düzenlenmesi gerktiğini ise şans eseri başka bi dl sitesinde dosyaları düzenli halde bulunca fark ettim.. ordaki linkinde düzenli bi kurulum dosyası ile değiştirilmesi bir çok arkadaş için kolaylık olucaktır...
iyi günler...
ayrıca dün yaşadıgım problemide dile getirmek istiyorum benim gibi arkadaşlar burda takılabilir bence... ilk defa phpbb kurucak olmamdan dolayı sitnizdeki phpbb kurulumu sayfasını ziyaret ettim ancak orda verilen linkdeki phpbb dosyası düzenlenmemiş dosyalardan oluşuyor.. dolayısıyla kurulumu yapamadım dosyaların düzenlenmesi gerktiğini ise şans eseri başka bi dl sitesinde dosyaları düzenli halde bulunca fark ettim.. ordaki linkinde düzenli bi kurulum dosyası ile değiştirilmesi bir çok arkadaş için kolaylık olucaktır...
iyi günler...
tşkle
Asıl biz teşekkür ederiz yanlız bir nokta var verilen linkteki bilgilerin düzenli olmadığını, düzenlenmediğini söylemişsin biraz açıklarmısın.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Re: tşkle
demek istiyorki klasörler içinde değil dağınık dosyalarNEFRİT yazdı:Asıl biz teşekkür ederiz yanlız bir nokta var verilen linkteki bilgilerin düzenli olmadığını, düzenlenmediğini söylemişsin biraz açıklarmısın.
ben şimdiye kadar hiç rastlamadım sana şaka yapmışlar

http://www.phpbb.com/files/releases/phpBB-2.0.20.zip
phpbb.com yani resmi sitesi oluyor sanırsam burdan aldıgım dosyada 16 adet index.html var... hangisi neriye hadi bulun bakalım:D
phpbb.com yani resmi sitesi oluyor sanırsam burdan aldıgım dosyada 16 adet index.html var... hangisi neriye hadi bulun bakalım:D
Az önce veridiğin linki indirdim içinde bildiğimiz PHPBB 2.0.20 versiyonu var ve direk sitene atıp kurulmayı beklliyor içinde 16 farklı index.html dosyasıda yok bence sen farklı bişeyden bahsediyor olmalısın.firar yazdı:http://www.phpbb.com/files/releases/phpBB-2.0.20.zip
tamam sorunun bende oldugunu kabullenebilirim.....
(sanırım bişiyi eksik yapıyorum çözümü bilen varmı)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
(sanırım bişiyi eksik yapıyorum çözümü bilen varmı)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
orada index.html dosyalarının olması gayet doğal çünkü winzip klasörler şeklinde açmıyor dosyaları, klasör şeklinde açması için wizard fonksiyonunu kullanmanız gerekmektedir.phpBB dosyalarının içerisinde (klasörler dahil) toplam bu kadar sayıda index.html dosyası vardır.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir