sitede Duyuru

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sitede Duyuru

Mesaj gönderen pikachu »

bi ara vardı neden kaldırıldı bilmiyorum, sitenin üstünde bi duyuru vardı, bence o yeniden eklenmeli ve o duyuruya bazı linklerde eklenmeli bence. mesela mod kurulum makalesi, kurallar bide ücretsiz forum için olan yerin linki. böylece gereksiz soruları bitiririz demiyorum çünkü yine soranlar çıkacaktır ama azalır heralde.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

O duyuru varken bile insanımız kocaman duyuruyu görse bile gene aksini yapıyordu. Bu nedenle kaldırıldı. Anladım ki duyuru olsa bile hiç bir işe yaramıyor. Çünkü çoğu kişi kendi isteği doğrultusunda hiç bir şeyi görmeden hareket ediyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

bırakın kendi isteği doğrultusunu ne istediğini bile bilmiyor... bazı arkadaslar bu isin o kadar kolay olduğunu sanıyorlarki bana gelenler arasında söylenen su abi bana iki dakika forum kurup güzel bir tema yükleyip baslıkları acarmısın ben anlamıyorumda... anlamıyorsan ya öğrenirsin yada bırakırsın pesini o isin kimse kimsenin ne usagı nede kölesi burada herkes hür düsüncelerle birbirlerine yardımcı olmaya calısıyor. ben sen o su bu biliyorda bilmeyenler neden öğrenmiyor... bilenler farklı bir kisilik değil yada farklı bir özelliği yok. insan isterse herseyi yapar... konu biraz saptı ama. gerci biz burada da bosuna bu acıklamaları yazıyoruz.. yine aynı sey yapılacak salacaksın herkesi siteye herkes kafasına göre yazıp çizecek... ne yazıkki biz türkler olarak hep hazır isteriz... üstelik hazırlayanada saygımız olmaz değiştirip ben yaptım deriz... ne yazıkki biz böyleyiz. ve değişmezde bu saatten sonra.. hatta gittikçe kötüye gidiyoruz.. neyse.. herkese kolay gelsin iyi calısmalar.
semih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen semih »

RefreSh yazdı:bırakın kendi isteği doğrultusunu ne istediğini bile bilmiyor... bazı arkadaslar bu isin o kadar kolay olduğunu sanıyorlarki bana gelenler arasında söylenen su abi bana iki dakika forum kurup güzel bir tema yükleyip baslıkları acarmısın ben anlamıyorumda... anlamıyorsan ya öğrenirsin yada bırakırsın pesini o isin kimse kimsenin ne usagı nede kölesi burada herkes hür düsüncelerle birbirlerine yardımcı olmaya calısıyor. ben sen o su bu biliyorda bilmeyenler neden öğrenmiyor... bilenler farklı bir kisilik değil yada farklı bir özelliği yok. insan isterse herseyi yapar... konu biraz saptı ama. gerci biz burada da bosuna bu acıklamaları yazıyoruz.. yine aynı sey yapılacak salacaksın herkesi siteye herkes kafasına göre yazıp çizecek... ne yazıkki biz türkler olarak hep hazır isteriz... üstelik hazırlayanada saygımız olmaz değiştirip ben yaptım deriz... ne yazıkki biz böyleyiz. ve değişmezde bu saatten sonra.. hatta gittikçe kötüye gidiyoruz.. neyse.. herkese kolay gelsin iyi calısmalar.
katılıyorum

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir