Konular Gözükmüyor

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Konular Gözükmüyor

Mesaj gönderen Mania_Circle »

Arkadaşlar Foruma Girdiğimde Konular Gözükmüyor yeni konu açıyorum eklendi yiyor mesaj gözüküyor ancak kategoriye girince hiç mesaj yok diyor anlamayanlar siteme bi girip üye olun bölümünün altındaki genel kategorisine girsin hiç mesaj yok gibi gözüküyo ama son mesaj ... tarafından gönderildi yazıyor.Nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim bi de ctracker var ama footerda resmi gözükmüyor chmod ayarları fln herşey tamam ama gözükmüyor hatta yönetim panelinde aktif olarak gözüküyor ancak altta(footer)da logosu gözükmüyor bi yardımcı olursanız sevinirim

site adresini veriyim
http://www.durmapaylas.tr.cx
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardım edecek bilen bi kişi yok mu??
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Cahe dosyasindaki index.html haric herseyi sil.Kusura bakma ama senin hatani bulacagim diye kimse sitene üye olmaz,bari üyeligi gecici olarak kapatsaydin.Millet surda yazmaya üseniyor birde üyemi olsun :wink:
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Üye olmalarına gerek yok ki anasayfadaki genel kategorisine girmesi yeterli
orda hiç mesaj yazılmamış diyo cahe dediğin cache dosyası mı??
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

evet cache dosyasi
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir