Linkin Yeni Pencerede Açılması...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Linkin Yeni Pencerede Açılması...
Merhaba,
Forumda açılmış herhangi bir konuda yer alan linke tıkladığımda, link mevcut browser penceresinden açılıyor. Fakat ben mevcut browser sayfasında değil de tıkladığım linkin yeni bir pencerede açılmasını istiyorum. Çözümü nedir acaba ?
Teşekkür ederim.
Forumda açılmış herhangi bir konuda yer alan linke tıkladığımda, link mevcut browser penceresinden açılıyor. Fakat ben mevcut browser sayfasında değil de tıkladığım linkin yeni bir pencerede açılmasını istiyorum. Çözümü nedir acaba ?
Teşekkür ederim.
styles\subSilver\template\bbcode.html dosyasında <!-- BEGIN url --> <!-- END url --> taglarının arasındaki kod alttaki gibi olmalıdır:
target="_blank" kodu linklerin yeni pencerede açılmasını sağlar.<a href="{URL}" target="_blank" class="postlink">{DESCRIPTION}</a>

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Linkin Yeni Pencerede Açılması
Peki arasına aldığımız linkler değilde mesaja direk yapıştırdığımız liklerin yeni pencerede açılmasını nasıl sağlayabiliriz??
selam
Evet arkadasımızında dediği gibi url kodlarının arasına degilde sadece yazılan likleri nasıl ayrı pencere acılmasını sağlarız
Bu sorundan bir çok kişi yakınıyor. Sanırım yeni bir güncelleme yapacaklar bununla ilgili. RC1 sürümü çıkana kadar beklemek iyi olur.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
styles\subSilver\template\bbcode.html dosyasında <!-- BEGIN url --> <!-- END url --> taglarının arasındaki kod alttaki gibi olmalıdır:akansu yazdı:Malesef RC1 de de aynı problem hala devam ediyor
Alıntı:
<a href="{URL}" target="_blank" class="postlink">{DESCRIPTION}</a>
target="_blank" kodu linklerin yeni pencerede açılmasını sağlar.
subsilverde de kullandığım temada da değiştirdim ama düzelmedi.

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Çok teşekkürler arkadaşım eline koluna sağlık.Gerçekten çok işime yaradı..İyi çalışmalar...
Ya Delisindir Müzik Yaparsın Yada Delirirsin Müzik Yaparsın
http://www.maestroband.net
http://www.maestroband.net
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot], Yandex [Bot] ve 5 misafir