Phpbb Forumlar Modsuz Youtube Videolarını Sitenizde Gösterin

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
alllyc_17
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alllyc_17 »

html yi açınca açık oluşuyor ve forumunuz çok kolay hackleniyor.baştan güzel gozukuyor tum ziyaretçiler video ekleyip izleyebiliyor ama htmlyi herkes için açmanız gerekiyor
asi_romser
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Töbe Töne :@

Mesaj gönderen asi_romser »

Yaaw Sizle Mi Uğraşcam Ben Size Bi Paylaşım Yaptık Demediğiniz Kalmadı Len Forumunuz Hacklencek olduktan Sonra Ben Senin HTML'nin Açık Olmana mı bakcam :@ Yaaw Azı Olan Konuşuyo Walla Kafamı Bozarlarda Töbe Töbe valla illa kaşınıyonuz yani burda a.q 3-4 tane güvenlik modu var kur onları o zaman cracker-tracker phpbb security Neyine Yetmiyo:S Walla Bİ Bo...tanÇakmayan Adamlar Gelmiş Burda Bana bİLmişlik taslıyolar O Zaman Kullanmıcaksın Kardeşim phpbb'yi bayılacaksın 160$ vbulletin alacaksın Kullanacaksın bayılacaksın yıllığı 400$ Server Güvenli Bi Server Kullancaksın Allah Allah yaaa....
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir