yanLıs bişey yaptım heralde ?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
skeleton
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yanLıs bişey yaptım heralde ?

Mesaj gönderen skeleton »

Benim forumumda junior admin mod, color groups mod kuruLuydu. Bugün de Profile Control Paneli modu ve level mod kurdum.. fakat rankLardaki renklerde değişme oLdu.. aşagıdaki resimde her ranktan bir kişi var fakat sadece adminin,yani benim rengim aynı.. bunu nasıl deiştirebilirim? ya da değiştirebilir miyim?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Normal üyelerin renginimi degismek istiyorsun? onlarin rengi hepsi ayni olur
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
skeleton
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

işte sorun da orda :) onlar normal üye değiL :)
skeleton
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

başka bilgisi olan yok mu?
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

skeleton yazdı:başka bilgisi olan yok mu?
Yarismami yapiyoruz :wink:

nasil normal üye degil? Son kaydolan üyenin rengi ile digerleri ayni?Ben senin dedigini ozaman anlamadim tam net anlat bilelim.4 grup var ve 4 üye ismi var ne ne olmali simdi? kim kim sirya gecin :wink:
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.

Üyeligimi silin lütfen.
skeleton
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

4 üye var ya onlardan biri süpermoderatör biri site admin biri sözlük yazarı :) biri de site yöneticisi zaten o beLLi :) kendi renklerinde çıkmıyolar yani onu sölemek istiorum :) normal üyeymiş gibi gözüküyolar :)
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

Anladim.O kisileri gerekli gruplara ekledinmi? gruplarin renklerini belirledinmi? Renkleri güncelledinmi?O gruplar varmi?

Bu noktalar muyim.

Üyeligimi silin lütfen.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir