merhaba canlar benim sitede flash chat var ve ben bu chate kota koymak istiyorum nasıl kotamı şöyle foruma 50 msj atmamış üyeler sohbete giremeyecek bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı. buna çok ihtiyacım var ne yapıp ne edip bi yolunu bulamma lazım..
buna göre bi mod varmı.. vBulletin sistemini kullanan bi arkadaşım admin panelinden chate kota koymuş...
phpbb nasıl yapabiliriz...
mad varsa tam adresini atarmısınız...
Flash chate kota koymak. için ne yapabilirim.. yardım
Flash chate kota koymak. için ne yapabilirim.. yardım
En son erkan52 tarafından 14.04.2007, 23:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Flash chate kota koymak. için ne yapabilirim.. yardım
ben de tam olarak bilmiyorum ama araştırmanı biraz detaya dökmen için fikir vereyim. rütbe olayı varya. rütmede belirli mesajdan sonra kişilere bu mesaj hakkını verebilirsin... rütbe yi araştır istersen...
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Flash chat butonu sayfanın üstünde falan mı?Bak şöyle yapabiliriz:
1)En üstte Chat linki olur, tıklayınca eğer 50 mesajın varsa chata girer yoksa mesaj gösterir: "Sohbete girmek için en az 50 mesaj gereklidir" gibi
2)Sadece 50 ve daha üstü mesajı olanlar chat linkini görebilir?Hangisini istersen söyle yardımcı oluyum?
1)En üstte Chat linki olur, tıklayınca eğer 50 mesajın varsa chata girer yoksa mesaj gösterir: "Sohbete girmek için en az 50 mesaj gereklidir" gibi
2)Sadece 50 ve daha üstü mesajı olanlar chat linkini görebilir?Hangisini istersen söyle yardımcı oluyum?
PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
erkan52 merhaba. ben de flash chat kurmak istiyorum... bana dosya indirme yerini yazabilirmisin... çünki bi tane buldum fakat php versiyon hatası veriyo localhostta..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir