Foruma Ototmatik Olarak Üye Oluyorlar Link atıp gidiyorlar
Bu akşam sayın Dn_35'in bahse konu mantıksal doğrulamayı deneyecektim.Fakat sizin mesajınızı görünce tabiya neden olmasın dedim:Aramaya başladım ama anahtar kelimelerden özeli bulmak gerek.Ben bulamadım.Umarım biri hatırlar şuracağıza yazar..TiMeF yazdı:bunu bi tane kodla halletmiştim çok basit bir koddu forumda mevyut gönder butonuna klavye ile girişleri kabul etmiyor mause gerekiyordu ama bulamadım
Kurtlulcem bu robotlardan sayenizde de işkençe ettirecekler..
TiMeF'in dediği Unique Registration Hash | Spam Bootlara karşı güvenlik modudur, 4 mesaj önceye bakarsan yapacakları yazmıştım.
sırasıyla uygularsan rahat edersin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ben bu modu kurdum ama bu seferde cevap yazıyorlar bunların e-posta e-adreslerini banlasak olur mu var mı böle adresler..
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
ziyaretçiler modunu kurmuştum önceden.. kimlerin hangi siteden geldiğini görebiliyordum.. tabi bu botlarında..
işin en ilginç yanıda bu botlar bnm sitemle birlikte daha birçok turk sitesinin telefon,ad soyad,e-mail wb.. gibi bilgilerini ayrı ayrı topiclerde yayınlamasıydı..
sitenin adıda http://www.modmysite.com search da kendi sitenizi aratın belki bulabilirsiniz ki birçok arkadaş siteyi buldum..
işin en ilginç yanıda bu botlar bnm sitemle birlikte daha birçok turk sitesinin telefon,ad soyad,e-mail wb.. gibi bilgilerini ayrı ayrı topiclerde yayınlamasıydı..
sitenin adıda http://www.modmysite.com search da kendi sitenizi aratın belki bulabilirsiniz ki birçok arkadaş siteyi buldum..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
hangi modu kurdunuz?by-keskin yazdı:ben bu modu kurdum ama bu seferde cevap yazıyorlar bunların e-posta e-adreslerini banlasak olur mu var mı böle adresler..
Evet bahsettiği mod o olmalı.Maus ile onaylanması için.Bunuda deneyip size haber vereceğim..Dn_35 yazdı:TiMeF'in dediği Unique Registration Hash | Spam Bootlara karşı güvenlik modudur, 4 mesaj önceye bakarsan yapacakları yazmıştım.
Edit:
Şu find vs tr yapabilirmisiniz..
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/usercp_register.php
#
#-----[ bul ]------------------------------------------
#
$unhtml_specialchars_replace = array('>', '<', '"', '&');
#
#-----[ sonuna ekle ]------------------------------------------
#
// Begin Unique Registration Hash MOD by pentapenguin (http://www.pentapenguin.com)
$registration_hash = md5($userdata['session_ip'] . $userdata['session_id']);
// End Unique Registration Hash MOD by pentapenguin
#
#-----[bul ]------------------------------------------
#
global $userdata, $template, $lang
#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
$phpEx
#
#-----[ sona ekle ]------------------------------------------
#
, $registration_hash
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
"U_AGREE_OVER13" => append_sid("profile.$phpEx
#
#
agreed=true
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
agreed=$registration_hash
#
#
"U_AGREE_UNDER13" => append_sid("profile.$phpEx
#
#
agreed=true
#
#
agreed=$registration_hash
#
#
if ( $mode == 'register' && !isset($HTTP_POST_VARS['agreed']) && !isset($HTTP_GET_VARS['agreed']) )
#
#
!isset($HTTP_POST_VARS['agreed']) && !isset($HTTP_GET_VARS['agreed'])
#
#
$HTTP_POST_VARS['agreed'] != $registration_hash && $HTTP_GET_VARS['agreed'] != $registration_hash
#
#
$s_hidden_fields = '<input type="hidden"
#
#
name="agreed" value="true"
#
#
name="agreed" value="' . $registration_hash . '"
#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM
mod kurulum makelesine bakarsan hepsinin TR karşılıkları var.
Orda benim dediğim kısımlarda yazılar bozuk
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=366#366
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=366#366
Bunu yaptığımızda $order_sql = ( satırının içerisinde aynı hizadaki görünüm şu şekilde olacak:
$order_sql = (!$post_id) ? '' : "GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, f.auth_ban, f.auth_voteban, f.auth_greencard, f.auth_bluecard ORDER BY p.post_id ASC";
evet TiMeF, bu mod gecildi diye bir bildiri yapılmadı hatta geçilse bile farklı bir ifade yazılıp farklı md5 üretilebilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir