simple_subforums_1.0.1 HATA

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
musezi
Kayıtlı Kullanıcı

simple_subforums_1.0.1 HATA

Mesaj gönderen musezi »

Ben simple_subforums_1.0.1 i kurmak istiyorum ama kurduğumda şöyle bir hata verdi..BU arada extreme 2.3.1 modu kurulu..
Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/m/u/s/musezi1/htdocs/includes/functions.php on line 229

Fatal error: Call to undefined function: encode_ip() in /data/members/free/tripod/uk/m/u/s/musezi1/htdocs/common.php on line 202
includes/functions.php on line 229
$forum_rows[$j]['cat_id'] == $category_rows[$i]['cat_id'] && $is_auth[$forum_rows[$j]['forum_id']]['auth_view'] )
common.php on line 202
$user_ip = encode_ip($client_ip);
yardımlarınızı bekliyorum...
DraGonS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen DraGonS »

editlemede hatan var bir kere daha editleme yap ama dikkatli ol bu arada skin nin ne ?
musezi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen musezi »

bu ikinci yapışım.skin de subsilver
DraGonS
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen DraGonS »

easymod la kurmayı denedin mi ?? Ben onla kurdum sorunsuz çalışıyor şu an local de..
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

common.php dosyası hatalı, simple subforumsla ilgili bir hata değil bu. common.php dosyasını yenisiyle değiştirin veya kontrol edin.O belirttiğiniz satırın üstünde yada altında bir güncelleme yapmanız gerek.Veya çok fazla mod kurmadıysanız dosyayı yenisiyle değiştirin.

Kod: Tümünü seç

//
// Obtain and encode users IP
//

// I'm removing HTTP_X_FORWARDED_FOR ... this may well cause other problems such as
// private range IP's appearing instead of the guilty routable IP, tough, don't
// even bother complaining ... go scream and shout at the idiots out there who feel
// "clever" is doing harm rather than good ... karma is a great thing ... :)
//
$client_ip = ( !empty($HTTP_SERVER_VARS['REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_SERVER_VARS['REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($HTTP_ENV_VARS['REMOTE_ADDR']) ) ? $HTTP_ENV_VARS['REMOTE_ADDR'] : getenv('REMOTE_ADDR') );

$user_ip = encode_ip($client_ip);
musezi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen musezi »

dediklerimi yapım ama hiçbir şey olmadı...anlamadım.ne yapmam lazım...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB'yi güncelleme sırasında hata yapmış olabilirsiniz.Tüm yüklediğiniz modları kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir