debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen yaaa. Cevapları okudum da kahroldum. YAw alet zaten MAIL gönderemedim diyor siz o hatayı sadece kullanıcıya verdirmiyorsunuz onu yaparak. Ama o maili yine gönderemiyor.
Sonra da diyorsunuz ki aktivasyon maili gitmiyor. Kardeşim siz hatayı düzeltmediniz ki, sadece gizlediniz. Bu kadar kolaya kaçmayın lütfen yaaa.
Cevabı Şu o Progblemin
1) Forumunuz ücretsiz hostta ise
Yapacak birşey yok. host email desteği vermiyor.
2) Forumuuz ücretli hostta ise
Hosting ile irtibata geçin. Problem Onlarda.
Kolay gelsin.
Sonra da diyorsunuz ki aktivasyon maili gitmiyor. Kardeşim siz hatayı düzeltmediniz ki, sadece gizlediniz. Bu kadar kolaya kaçmayın lütfen yaaa.
Cevabı Şu o Progblemin
1) Forumunuz ücretsiz hostta ise
Yapacak birşey yok. host email desteği vermiyor.
2) Forumuuz ücretli hostta ise
Hosting ile irtibata geçin. Problem Onlarda.
Kolay gelsin.
Allah razı olsun
Dostm allah razı olsun senden
ama sölemek istediğim bişe var bu forum da arkadaşın biri demiştiki bu sadece hatayı örter bizde kendimizi kandırırız
ne demekse ama çalıştı sistem artık hata vermiyo boşver sen o nun dediğini

peki dostum ücretsiz hostta bunu nasıl gerçeklerştireceğiz yani email falan atsak acaba düzeltmezlermi yada bixim byn yapacağımız herhangi birşey yokmu ben by hostu http://www.kwikphp.com dan aldım acaba anlayan biri baksa hostun email desteği verip vermediğini burada bizimle paylaşamazmı 

aslında cevabını sen vermişsin, php dosyalarında bir satırın başına // koymak o satırın işlem görmemesini sağlar.Pharmak yazdı:Ya servet Allah razı olsun ya acayip bi hata düzelttirdin. aktivasyon mailiniz gönderilmiştir diyor ama maile bişey gelmiyor o sorun neyle alakalı acaba..
kısaca hata oldu maili gönderemedim diye haber verdiği satırın başına // koyarak bu hata mesajını görmemiş oluyoruz ama mailde gitmiyor.
Bu sorun phpBB den kaynaklanan bir sorun değil, çogu sunucu sahipleri mail programları sunucuyu meşgul ediyor diye ya kapatıyorlar yada sınırlı mail gönderttiriyorlar, hostcunuzla görüşün size bir mail hesabı versin onun şifresini ve ayarlarını girin ozaman gönderir. Hatta sunucu stmp'si üzerinden giden mailler önemsiz postayada düşmez.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)
Allah senden razı olsun servet
çok saol 

Re: debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)
Ben localhostta bu hata ile karşılaşmaya başladım.
Üye kayıt olurken karşıma çıkıyordu. Üye gene normal şekilde kayıt oluyordu ama hatanın çıkması sinir bozucu, arkadaşın dediği gibi yapınca dolayısı ile hata yazısı çıkmıyor böylece sorunda kalmadı benim için sonuçta üye kaydı gerçekleşiyor.
Üye kayıt olurken karşıma çıkıyordu. Üye gene normal şekilde kayıt oluyordu ama hatanın çıkması sinir bozucu, arkadaşın dediği gibi yapınca dolayısı ile hata yazısı çıkmıyor böylece sorunda kalmadı benim için sonuçta üye kaydı gerçekleşiyor.
Engel Tanımayanların Mekanı
http://www.engelim.net
http://www.engelim.net
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir