debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
serhato6
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen serhato6 »

Allah servet arkadaştan razı olsun aynen doğru emailler.php de dediği satırda düzeltmeyi yaptım toplu mail çalışıyor.
Crazy_Plane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Crazy_Plane »

ya arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen yaaa. Cevapları okudum da kahroldum. YAw alet zaten MAIL gönderemedim diyor siz o hatayı sadece kullanıcıya verdirmiyorsunuz onu yaparak. Ama o maili yine gönderemiyor.

Sonra da diyorsunuz ki aktivasyon maili gitmiyor. Kardeşim siz hatayı düzeltmediniz ki, sadece gizlediniz. Bu kadar kolaya kaçmayın lütfen yaaa.

Cevabı Şu o Progblemin

1) Forumunuz ücretsiz hostta ise

Yapacak birşey yok. host email desteği vermiyor.

2) Forumuuz ücretli hostta ise

Hosting ile irtibata geçin. Problem Onlarda.

Kolay gelsin.
Mr.OnurX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Allah razı olsun

Mesaj gönderen Mr.OnurX »

Dostm allah razı olsun senden :lol: ama sölemek istediğim bişe var bu forum da arkadaşın biri demiştiki bu sadece hatayı örter bizde kendimizi kandırırız :roll: :?: :? ne demekse ama çalıştı sistem artık hata vermiyo boşver sen o nun dediğini
Mr.OnurX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mr.OnurX »

peki dostum ücretsiz hostta bunu nasıl gerçeklerştireceğiz yani email falan atsak acaba düzeltmezlermi yada bixim byn yapacağımız herhangi birşey yokmu ben by hostu http://www.kwikphp.com dan aldım acaba anlayan biri baksa hostun email desteği verip vermediğini burada bizimle paylaşamazmı :?:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Pharmak yazdı:Ya servet Allah razı olsun ya acayip bi hata düzelttirdin. aktivasyon mailiniz gönderilmiştir diyor ama maile bişey gelmiyor o sorun neyle alakalı acaba..
aslında cevabını sen vermişsin, php dosyalarında bir satırın başına // koymak o satırın işlem görmemesini sağlar.

kısaca hata oldu maili gönderemedim diye haber verdiği satırın başına // koyarak bu hata mesajını görmemiş oluyoruz ama mailde gitmiyor.

Bu sorun phpBB den kaynaklanan bir sorun değil, çogu sunucu sahipleri mail programları sunucuyu meşgul ediyor diye ya kapatıyorlar yada sınırlı mail gönderttiriyorlar, hostcunuzla görüşün size bir mail hesabı versin onun şifresini ve ayarlarını girin ozaman gönderir. Hatta sunucu stmp'si üzerinden giden mailler önemsiz postayada düşmez.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Mania_Circle
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mania_Circle »

Peki gmailimiz var diyelim bunu kullanabilir miyiz mesela gmailin smtp adresi ne bi yardımcı olur musunuz?
brkrc
Kayıtlı Kullanıcı

Re: debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)

Mesaj gönderen brkrc »

Allah senden razı olsun servet :) çok saol :)
Kullanıcı avatarı
wampir5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: debug mode lin:234 emailer.php????(yardım)

Mesaj gönderen wampir5 »

Ben localhostta bu hata ile karşılaşmaya başladım.
Üye kayıt olurken karşıma çıkıyordu. Üye gene normal şekilde kayıt oluyordu ama hatanın çıkması sinir bozucu, arkadaşın dediği gibi yapınca dolayısı ile hata yazısı çıkmıyor böylece sorunda kalmadı benim için sonuçta üye kaydı gerçekleşiyor.
Engel Tanımayanların Mekanı
http://www.engelim.net
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir