Bbcode Sorun!!!
Bbcode Sorun!!!
bbcode 5.0.0 kurdum fonksiyonları çalışmıyor. Mesaj yazarken mesela kalın yazacağımız zaman kodu ekliyor basınca ama görüntülendiği zaman hiçbirşey yok diğer fonksiyonlarıda aynı şekilde kodu ekliyor basınca ama mesaj görüntülenince yani gönderilince hiçbiri işey yaramamış oluyor. sorun ne olabilir. Üstatlardan yardım bekliyorum.
Re: Bbcode Sorun!!!
Merhaba Serhat,serhato6 yazdı:bbcode 5.0.0 kurdum fonksiyonları çalışmıyor. Mesaj yazarken mesela kalın yazacağımız zaman kodu ekliyor basınca ama görüntülendiği zaman hiçbirşey yok diğer fonksiyonlarıda aynı şekilde kodu ekliyor basınca ama mesaj görüntülenince yani gönderilince hiçbiri işey yaramamış oluyor. sorun ne olabilir. Üstatlardan yardım bekliyorum.
MOD'u doğru yüklediğine eminsen kendi profilinden ve Yönetici Kontrol Paneli'nden BBCode'a izin ver seçeneğinin Evet olduğunu kontrol etmelisin..!
Olmazsa dön yine..!
KOLAY GELSİN...
Hiçbir yerde hata alıyor musun? Yani kod eklediğinde Tarayıcının sol altında sarı bir ünlem işareti beliriyor mu hata olduğuna dair...!serhato6 yazdı:ewt admin kontrol panelinden ve profilimden izin verilmiş durumda olduğu halde bu şekilde. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Eğer öyleyse posting_body.tpl deki kodları tekrar gözden geçir.. Olmazsa Kurulum makalesini ve posting_body.tpl yi gönder bi bakayım...!
Serhat 5.0.0 bulamıyorum.. Bana kurulum makalesini gönderir misin..?serhato6 yazdı:Sayfa'da hata yok yani sen altta Bitti yazısının orayı diyorsun sanırım. Sayfada hata yok kafayı yiyeceğim. php_Nuke üzerine kurdum sql'den kaynaklanan birşey olabilir mi?
Bir de paketteki dosyaları doğru yüklediğine emin misin...?
Sitenin adresi bu mu? Http://www.petdostu.comserhato6 yazdı:dosyalar doğru yerde olmasa bbcode'da resimleride açmaz. Pathleri kendim düzenledim.
Üye oldum ama BBCode göremedim... Sitenin adresini gönder bir bakayım..
Çok acayip hiçbir hata yok ve çalışmıyor öyle mi..?
Sen templates/subSilver/posting_body.tpl gönder bakayım istersen...!
ewet hiçbir hata yoktu ve çalışmıyordu site adresi doğru bbcode 5.0 ı kaldırdım 5.0.1 yükledim bu arada az önce 5.0.1 çalışıyor. Fakat 5.0 neden çalışmadı şaştım kaldım valla .
VSabah dostum çok teşekkür ederim yardımların için. 5.0.1 kurulu dursun bakalım. Bide bunun açıkları vardı yanılmıyorsam bide o açıkları kapatıyım. Yardımların için tekrar teşekkür ederim.
VSabah dostum çok teşekkür ederim yardımların için. 5.0.1 kurulu dursun bakalım. Bide bunun açıkları vardı yanılmıyorsam bide o açıkları kapatıyım. Yardımların için tekrar teşekkür ederim.
Teşekkürü tam olarak haketmedim ama yine de sağol...!serhato6 yazdı:ewet hiçbir hata yoktu ve çalışmıyordu site adresi doğru bbcode 5.0 ı kaldırdım 5.0.1 yükledim bu arada az önce 5.0.1 çalışıyor. Fakat 5.0 neden çalışmadı şaştım kaldım valla .
Yardımcı olmak isterdim.. Neyse KOLAY GELSİN...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir