Php Modülü
Php Modülü
Arkadaşlar bilindiği üzere phpbb php sisteminde modül olarak kullanıylıyo yalnız bunun son sürüm modülünü nerden bulabilirz çünkü yaptığım bir sistemde eskiden çalışıyodu indirmiştim ama şuan mysql sürümü 5 olan yerlerde forumum çalışmıyo boş sayfa çıkıyor napmaliyim bana bunun son sürümünü verirmisiniz yada nası çözerim sölermisiniz acil
smf ile karıştırdın galiba phpBB modul olarak bulunmaz.
Forumda biraz gezseydin sorduğun sorunun cevabını Sürüm Duyuruları & Güncellemeleri bölümünde bulabilecektin.
Forumda biraz gezseydin sorduğun sorunun cevabını Sürüm Duyuruları & Güncellemeleri bölümünde bulabilecektin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
anlamı nedirki modülmü oluyor.. Yoksa ben farklı bir ingilizcemi biliyorum.Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
yönetime girdiğinde sol altta yazar 2.0.22 diye. Zaten eski sürüm kullanıyorsan yönetime girince sürümünüz güncel değildir yazar.
phpmyadminden config tablosunu taratırsan alt tablolarda version .0.22 gibi yazar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir