Reklam Yerleşimi - Kod ?
Reklam Yerleşimi - Kod ?
Merhabalar...Sitemde google reklamları yayınlıyorum. Her başlıkta ilk mesajdan sonra google reklamı çıkıyor ama reklam tam ortada, en sağda veya en solda çıkıyor. Benim istediğim reklam metin alanının tam ortasında çıksın. Yani kullanıcının yazdığı mesajın hemen altında ama text alanının tam ortasında çıksın. İnşallah anlatabilmişimdir. Screen veriyorum. İlgilenirseniz sevinirim...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
<div align="center"> reklam kodun </div>
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
O şekilde yaptığım zaman reklamlar sağ kısımı baz alarak ortalanmıyor. Genel olarak sayfayı baz alıyor ve reklamlar sayfanın tam ortasında çıkıyor. Benim istediğim ise reklamları biraz sağa kaydırmak. Yani kullanıcıların mesajlarını yazdıkları bölümün altında, ortalı bir şekilde çıkması. Yardımlarınız bekliyorum...RAUVAS yazdı:<div align="center"> reklam kodun </div>
En son Master26 tarafından 21.04.2007, 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3u reklam olayları çok saçma.. adam illana gelecek phpbb ci olmak için bu sitenin ws reklamını taşıyacak..
yardım herzaman karşılıksız olmalıdır..
kardeşim bunu nekadar koyarsan okadar sağa kaydırırsın..
ayrıca dilersen
<div align="left"> kodun </div> sola
<div align="right"> kodun </div> sağa
gibide yapabilirsin
yardım herzaman karşılıksız olmalıdır..

kardeşim bunu nekadar koyarsan okadar sağa kaydırırsın..

ayrıca dilersen
<div align="left"> kodun </div> sola
<div align="right"> kodun </div> sağa
gibide yapabilirsin
En son RAUVAS tarafından 21.04.2007, 19:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
AŞKA DAİR
MEKANS
AŞKA DAİR
MEKANS
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Teşekkür ederim. Sağolasın...Biz zaten site yönetimine ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi her daim sunuyoruz. Bu siteden yardım almak için illa alta o mesajları yazmak gerekiyorsa yazarız sorun değil ama sitemle alakasız bir şeydi. Yani sitedeki kullanıcılar için forumun hangi sistemde hazırlandığı pek önemli değil diye düşünmüştüm. Onun için yazıları kaldırdım, siteyle alakalı yazılar yazdım...RAUVAS yazdı:3u reklam olayları çok saçma.. adam illana gelecek phpbb ci olmak için bu sitenin ws reklamını taşıyacak..
yardım herzaman karşılıksız olmalıdır..![]()
kardeşim bunu nekadar koyarsan okadar sağa kaydırırsın..![]()
[quote="mc_kelleci"]arkadaşım saygılı oldugundan imzalar yerinde deil dimi...[quote]
Saygının kanıtı sadece o bir satırlık yazı öyle mi ?
Neyse cevap verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Kimse kimseyi zorla tutmuyor değil mi burda. İsteyen yardım eder, isteyen etmez. O satırlar olmazsa olmazlardansa yönetim banlasın beni o zaman. Bir daha soru sormamış olurum. Saygısızlık da etmiş olmam...
Saygının kanıtı sadece o bir satırlık yazı öyle mi ?
Neyse cevap verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Kimse kimseyi zorla tutmuyor değil mi burda. İsteyen yardım eder, isteyen etmez. O satırlar olmazsa olmazlardansa yönetim banlasın beni o zaman. Bir daha soru sormamış olurum. Saygısızlık da etmiş olmam...
En son Master26 tarafından 21.04.2007, 19:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
RAUVAS yazdı:3u reklam olayları çok saçma.. adam illana gelecek phpbb ci olmak için bu sitenin ws reklamını taşıyacak..
yardım herzaman karşılıksız olmalıdır..![]()
kardeşim kurallar vardır ve hayat bu kurallara göre oynanır.o imzanın oradan kaldırılması emeğe saygısızlık olur. kendini o çeviriyi yapan yada o premodu hazırlayanın yerine koy. imzaları kaldıranlara yardım yapılmamasının sebebide yaptırım oluşturmak.eğer sen adama yardım etmeseydin. o adam afedersin ..... o imzaları koyacakdı.
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Seviyesizleşme istersen. Cevap alamazsam başka yerlere yönelirim. Bari yardımcı olmuyorsun, olanlara da mani olma. Madem kurallar var. Site yönetimi üye olurken böyle bir şart koşsun. Sitesinde bu yazıları kaldıranları üye yapmasın...mc_kelleci yazdı:eğer sen adama yardım etmeseydin. o adam afedersin ..... o imzaları koyacakdı.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
© 2007Master26 yazdı: Bu siteden yardım almak için illa alta o mesajları yazmak gerekiyorsa yazarız sorun değil ama sitemle alakasız bir şeydi. Yani sitedeki kullanıcılar için forumun hangi sistemde hazırlandığı pek önemli değil diye düşünmüştüm. Onun için yazıları kaldırdım, siteyle alakalı yazılar yazdım...