[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
merhaba arkadaşlar.ben color groups modunu sorunsuz bir şekilde kurdum ve üstte görmüş olduğunuz resimdeki bir sorun yaşıyorum.anasayfada her şey güzel ama alt sayfalarda son mesaj kısımlarında renk değişimini nasıl düzeltebilirim
bir de tema rengindeki son mesaj kısım bölümünü nasıl pembe yapacağım
şimdiden teşekkürler
color grup hakkında resimli
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
o colour grups modu ile alakalı birşey değil, temanın renkleriyle uğraşmışsınız orayı unutmuşsunuz.
temanızın viewforum_body.tpl dosyasındaki,
<!-- BEGIN topicrow --> ile <!-- END topicrow --> satırları arasındaki kodları buraya yazarsan bakarım.
<!-- BEGIN topicrow --> ile <!-- END topicrow --> satırları arasındaki kodları buraya yazarsan bakarım.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
colour grups modunu bulamıyorum modlar bolumundekı link arızalımı?Dn_35 yazdı:o colour grups modu ile alakalı birşey değil, temanın renkleriyle uğraşmışsınız orayı unutmuşsunuz.
dur temana baktım dediğim gibi Subsilverin css dosyasıyla oynamışsın ama oranın row rengini değiştirmemişsin.
Aşagıdaki değişikliği yaparsan düzelir.
Aşagıdaki değişikliği yaparsan düzelir.
Kod: Tümünü seç
# ----- AÇ -----
templates/subSilver/viewforum_body.tpl
# ----- BUL -----
<td class="row3Right" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="postdetails">{topicrow.LAST_POST_TIME}<br />{topicrow.LAST_POST_AUTHOR} {topicrow.LAST_POST_IMG}</span></td>
# ----- SATIR İÇİNDE BUL
"row3Right"
# ----- BUNUNLA DEĞİŞTİR -----
# veya temanın cc dosyasından row3Right değerinin renginide değiştirebilirsin.
#
"row3"
# ----- KAYDET -----
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir