album v2054 Hakkında yardıma İHTİYACIM VAR!
aynı sorunlarmı war hala..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
o ne bilmiyorum tam olarakAres yazdı:SQL'leri yükledin mi ?

En son ceenn tarafından 21.04.2007, 11:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hıh
şimdi baktım dediğin ikonlarlar yerlerinde yüklemişim ama anaTiMeF yazdı:eğer sorunun indexte görünmemesi ise overell_headerı düzenlerken
templates/subSilver/images/icon_mini_album.gif"
praya dikat et birde küçük bir resimm çıkar orda onun yanına albümde yazarsan indexte görünür de aççıkcası sorununu tam anlayamadım
burda gözükmüyor :SSSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları
Profil Yeni mesajınız yok Çıkış [ rric ]
birinci sorun ikinci ise kontrol panelinde bir çok menüde bu çıkıyor
Photo Album
Categories
Clear Cache
Ayarlar
Ýzinler
Personal Galleries
Photo block
:S
Warning: main(../language/lang_turkish/lang_album_main.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/ricc/P-Forums/phpBB2_/admin/admin_album_config_extended.php on line 62
hıh
yapımacam,yapamıyorum gibisine laflar edersen baştan kaybedersin..ceenn yazdı:gına geldi bana komple kapatıyorum bu forum işiniyorum yazdan devam etmeye çalışırız artık! teşekkürler yine de

aramadan phpmyadmin modunu arat onu kur.. belli ki sql den kaynaklanıyor herşey..
Bulursam ben atayım sana çok kolay bir mod ve sql den anlamayanlar içinde ideal..
++ overal_header inide yayınla ve gözükmesini istediğin yeri söle ona göre yapak..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
AŞKA DAİR
MEKANS
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir