Kayyonun Üyelerine attıgı kazık (kayyo magdurları buraya)

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
astute
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen astute »

gercekten böyle saçma iş olurmu ya kullanmak zorunda mıyım o maili....tevekkelli bosuna dememeişler ucuz etin yahnısı diye......bedava işinde en iyisi yine yabancı hostlar.....
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

astute yazdı:gercekten böyle saçma iş olurmu ya kullanmak zorunda mıyım o maili....tevekkelli bosuna dememeişler ucuz etin yahnısı diye......bedava işinde en iyisi yine yabancı hostlar.....
ücret vermeden beleşe kullandığın birşeyin sahibinin istediklerini yapmak zorundasın, istediklerini yapmak istemiyorsan kullanmazsın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ETERNAL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ETERNAL »

şimdi kim kimin savunucusu anlamadım. ortalıkta bi ton kayyo magduru varken 3-5 kayyocu da tutuyor savunmaya başlıyor. yaw neyi savunuyorsunuz. 50 mb beles yer verdi diye 3 güne bir etkinleştirme mi yapalım. herkez iyi biliyor ki kayyo bunu serverlarını rahatlatmak için yaptı. üye alımını da kapatmıştı zaten. ohh işte gemisini kurtaran kaptan misali. kayyonun açıkları haddinden fazla. veri tababındaki dil problemini çözseydik . 1 dakika bile kayyoda kalmazdık zaten. ucuz etin yahnisi olmaz( arkadaşlarında dediği gibi)
kayyoda puanını aldı. paralıya geçince görür bu yardımseverliğinin karşılığını :wink:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

ETERNAL kimseyi savunduğumuz yok, gerçekleri söylüyoruz.

Bir site karşılık beklemeden beleşe yer veriyor karşılığında bazı kurallar koyuyor.

Gerçek şuki beleşe kullanıyorsan hatta ücretli host bile alsan sunucu yetkililerinin koyduğu kurallara uymak zorundayız. Uymazsak verdikleri hizmeti her zaman iptal etme yetkilerinin saklı olduğunu sözleşmede yazar ve kapatırlar.

Adamlar çok şey istemedilerki yanlızca hizmetimize üye olupta kullanmayanlar var bunları ayıklayacaz dediler, hatta ilk etkinleştirme isterlerken o mailde yazmışlardı bize yardım, destek gibi her ne türlü istekte bulanacağınız zaman bizim mail adresinden mail gönderin diye.

Adamlar kendi mail hesaplarına etkinleştirme maili göndermişler ve kendi destek forumlarında duyuru yapmışlar. Mail hesabına veya Destek forumlarına girseydin görecektin.

Adamların istedikleri çok birşey değilki üşenen biziz sonra bağıranda biz oluyoruz, doğruyu söyleyince onların destektiçi oluyoruz.

Büyüklerimizin dediği gibi "çuvaldızı başkasına batırmadan iğneyi kendimize" batıralım. Tamam adamların yaptığı yanlış bunu savunmuyoruz kimsede savunamaz ama arada bir mail hesabına veya destek forumlarına girseydik bunlar olmayacaktı.

Yanlız bu tür şikayetlerin olacağını biliyorlardır, kayyo destek forumlarına baktım hesapları silinenler birkaç konu açıp verilerini istiyorlar şikayetinizi orada belirtirseniz yedeklerini verebilirler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
djwaykey
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen djwaykey »

kardeşim biz giriyoduk ama iki gün şehir dışına çıktım o arada siteylede igilenemedim aniden silmişler 2000 üyem vardı belki hacklenseydi bu kadar olmazdı ama bilinçli yapılıp ve kimin yaptığının bilmesi adama koyuyo
djmakay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen djmakay »

ARKADAŞIM BENİM KAYYODA 10 TANE SİTEM VAR. ORDA BULUNAN 10 SİTEMEDE ETKİNLEŞTİRME GELDİ. KAYYO.COM U SUÇLU TUTANAKADAR KENDİNDE ARASAN SUÇU DAHA MANTIKLI OLUR. KULLANMAK İSTEMEDİĞİM SİTELERİ ETKİNLEŞTİRMEDİM GELEN MAİLLERE BAKTIM AMA HEPSİNEDE GELMİŞTİ. ARKADAŞLARIMDA KULLANIYOR ONLARA DA GELMİŞ. HEPİMİZ GÜNCELLEŞTİRDİK. KAYYONUN MAİL KUTUSUNA BAKMAZSAN BÖLE OLURSUN. KİMSEYE SUÇ ATMA. GÜZEL İŞ YAPTIKLARINDAN EMİNİM YARDIM BÖLÜMLERİDE ÇOK İYİ. BEN BEĞENİYORUM. BEĞENMİYENLER VARSADA ONU BİLEMEM. AMA SUÇU ONLARDA DEĞİL İLK BAŞTA KENDİMİZDE ARAMAK GEREK
iSpAnYoL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen iSpAnYoL »

djmakay katılıyorum :wink:
ATILGAN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ATILGAN »

Ucuz etin yahnisi diye bir şey yok tamamen ücretsiz kullandığınız bir servis ve kayyo kullanıcı sözleşmesinde bu gibi durumlardan bahsetmiş.

Ve Dn_35 durumu size çok güzel açıklamış.

Benimde kayyo'da hesabım vardı; host olarak çok yavaş ve benim isteğimi karşılamıyacak diye paralı hosta geçtim ve çokta memnunum.

Kayyo'ya tamamen güvenip hiç yedek almamış olanlar için kötü olmuş durum.
Kullanıcı avatarı
Mafa07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mafa07 »

Yaw Arkadaslar Dogrusunuz haklisiniz ama benim Düsüncem o kayyodan zaten bi hayir cikmayacagi belliydi.. Bedava Sitelerin hepsi ayni.. Ben 1 Yildir kullandigim bi server ve domain sirketi var. Üc bes kurus para ödüyorum.. Daha 1 kere sorunla karsilasmadim.. Tabii kayyo bedava olunca icerisinde bulundurdugu kisilerede hesap verme gibi bi mecburluk hissetmemis demekki..
Kullanıcı avatarı
GodNarnia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GodNarnia »

Arkadaşlar Dn_35 denmesi gerekenleri demiş gerçi ama, şunu söyleyeyim ki:

Siz 5 kuruş ödemeden bu siteden faydalanıyosanız, karşı tarafta (her ne kadar iyi birşey olmasada) istediği gibi forumları kapatmakta özgürdür...Yapamazsın diye birşey diyemezsiniz ki...Yani bu hakkınız dahilinde olan birşey deği....

En iyisi bir haftalık sigara paranızı ayırıp, kendinize adam gibi bi host almanız...
Master26
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Master26 »

GodNarnia yazdı:Arkadaşlar Dn_35 denmesi gerekenleri demiş gerçi ama, şunu söyleyeyim ki:

Siz 5 kuruş ödemeden bu siteden faydalanıyosanız, karşı tarafta (her ne kadar iyi birşey olmasada) istediği gibi forumları kapatmakta özgürdür...Yapamazsın diye birşey diyemezsiniz ki...Yani bu hakkınız dahilinde olan birşey deği....

En iyisi bir haftalık sigara paranızı ayırıp, kendinize adam gibi bi host almanız...
Allah Allah. Ne kadar kolay :p Bedava hizmet alıyorduk diye tepemize çıksalardı bari. Sanki Kayyo bizleri çok sevdiği için hizmet veriyordu. Kayyo sanki beş kuruş para ödüyor sunucular için :) Sponsorlar sağolsun...
djmakay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen djmakay »

VALLAHA KARDEŞ BEN KAYYO KULLANIYORDUM SEVİYORDUMDA TAKİİ ARKADAŞIMIN SİTESİNİ KAPATANA DEK. ŞİMDİ KORKUMDA TAŞIDIM SİTEYİ. BUNLAR TÜM ÜYELERİ BÖYLE YOK EDECEK BENCE. KENDİ FORUMLARINDA BİLE ADAM AKILLI CEVAP VERMİYORLAR VAR BUNDA Bİ İŞ
Kullanıcı avatarı
Nightmare
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nightmare »

arkadaşlar hiçbitinizi anlamıyorum bu konuşmalarla bi yere varamazsınız sanki kayyo ozellikle geldi sizi sildi.Silmeyeni niye silmedi yok ayıp etmişmiş yok onca emek heba olmuş yok en iyi hostu yabancılar veriyomuş,

Ben buna olsa olsa kedi uzanamadıgı ciğere mındar der derim.Yaptıklarınız ayıp kimileri gitti kayyonun forumuna küfür bile yazdı bunu yaparken utanmayanlar suçluluklarınıda kabul etmedi hatta bundan pay çıkarıp milleti kendine yonlendirmek isteyenlerde oldu.Kayynon ki dayatma değil illa benim maili kullanın demiyo adamlar.Sadecebizden size gelen duyurular kayyo mail hesabınıza gelir diyo.Eğer o kadar emek harcamışsanız ve okadar profesyonelce bu işi yapıyosanız bi maillere bakmayı hadi onuda yapamıyosanız bi destek forumuna bakmayı akıl edebilirsiniz.Adamlar sonuçta süs olsun diye açmadılar destek forumunu.Tenezzül edip girseydiniz.Adamlar uyardı baştan.Hele yedek almayanlarsa hiç konuşmasın.Profesyonelce bişi yapmıyosanız emektende konusamassınız.Ne yaptınız ki emekten söz ediyosunuz.
Zaten gereksizlerin silinmesi iyi oldu.Sistem rahatladı.Adam kullanmadıgı halde 10 belki daha fazla alan alıyo yazık değil mi.Silinsin tabi böylelerinin hesabı.
Son olarak olayı büyütüp durumu hicran yarası haline getirmeden herkesin yolu açık olsun diyorum ve isteyen istediği hosttan alsın ve bunu yaparken diğer hostlara hakaret etmesin diyorum
ENGEL
hakben
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hakben »

2700 üyem vardı, pr=3 tü.. İlk etkinleştirmeyi yapmıştım, ikinciden haberim bile olmadı, Site bağıra bağıra gitti.. yedekte yoktu.. şimdi ücretli hosta geçtim .. sizede tavsiye ederim ;)
Eğlenmek, Stres Atmak, Geyik Yapmak İstiyorsan Doğru Adres:
WwW.GeYiKFoReVeR.CoM

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir