çok yeniyim lütfen yardımmmmm
çok yeniyim lütfen yardımmmmm
merhaba arkadaşlar,
forum konusunda da net konusunda da cok yeniyim. Okurken bile başka bir dilmiş gibi geliyor. umarım aranızda sabırlı bir yardım sever vardır:=)
1 yeni bir tema yüklediğimde logomu nasıl koyacağım ve yenilikler nasıl eklerim??? mesela bugün doğanlar bölümü gibi, kayan yazı gibi
2 avatar klasörüne ekleme yaptım ftp dn ama maalesef görünmüyor.
aslında daha bir sürü sorum var ama sıkmayım diyorum baştan:)
teşekkürler
http://www.ucukmavi.net/forum
forum konusunda da net konusunda da cok yeniyim. Okurken bile başka bir dilmiş gibi geliyor. umarım aranızda sabırlı bir yardım sever vardır:=)
1 yeni bir tema yüklediğimde logomu nasıl koyacağım ve yenilikler nasıl eklerim??? mesela bugün doğanlar bölümü gibi, kayan yazı gibi
2 avatar klasörüne ekleme yaptım ftp dn ama maalesef görünmüyor.
aslında daha bir sürü sorum var ama sıkmayım diyorum baştan:)
teşekkürler
http://www.ucukmavi.net/forum
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşım kuralları okumadın herlade ama ben kısaca anlatiim konu açmadan önce konuyu belli kelimelerle forumda arattırsan iyi olur.
Ama sana yardımcı olabilirim mesela 1. sorunun cevabı forumunun resimini değiştirmek için resme sağ tıkla özelliklere git.Ve ordaki linkin olduğu yere mesela images/logo.gif yerine senin resminin adını değiştirerek mesela senin resmin resim.gif ise logo.gif e çevir ve aynı yere upload et.Sitenin logosu değişecektir.
Saygılar
Ama sana yardımcı olabilirim mesela 1. sorunun cevabı forumunun resimini değiştirmek için resme sağ tıkla özelliklere git.Ve ordaki linkin olduğu yere mesela images/logo.gif yerine senin resminin adını değiştirerek mesela senin resmin resim.gif ise logo.gif e çevir ve aynı yere upload et.Sitenin logosu değişecektir.
Saygılar
Teşekkürler
Haklısınız, okumam gerekirdi öncelikle. Özür dilerim. Yardım etmek istemişsiniz yine de bunun içinde teşekkür ederim.mc_kelleci yazdı:önce kuralları oku.kurallara uygun şekilde başlık aç.inan sana yardım etmek için can atan insanlar çok fazla burda.ama önce kurallar
Yapmaya çalışıcam söylediklerinizi, umarım başarırım.
Teşekkürler
Okumadan başladım, haklısınız. Özür dilerim.cimbomlu yazdı:Arkadaşım kuralları okumadın herlade ama ben kısaca anlatiim konu açmadan önce konuyu belli kelimelerle forumda arattırsan iyi olur.
Saygılar
Yardımın için teşekkürler. Hemen deneyeceğim. Öncelikle yedek almak gerek sanırım ama ben başaramadım yedek almayı:(
Teşekkürler tekrar
Teşekkürler
SelamNightmare yazdı:2. soruuda ben cevaplayım.Oncelikle ch mod ayarları yapılı olmalı.Yaptıktan sonra images/gallery klasorune yeni bi klasor aç
örn:images/gallery/resimler
avatarları bu klasor içine atarsan forumda gorunur.
umarım yardımcı olabilmişimdir
Bir özür de size. Okumadan başladım.
ben bu ch mod ayarlarının yapılıp yapılmadığını nasıl anlayacağım?
teşekkürler
Evet arkadaş yardımcı oldun. Çok teşekkürler. Yapmayı becerebildim nihayet:)))Nightmare yazdı:2. soruuda ben cevaplayım.Oncelikle ch mod ayarları yapılı olmalı.Yaptıktan sonra images/gallery klasorune yeni bi klasor aç
örn:images/gallery/resimler
avatarları bu klasor içine atarsan forumda gorunur.
umarım yardımcı olabilmişimdir
selamlar
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir