Arkadaşlar phpbb 2.0.22 kullanıyorum,dün attachment_mod 2.4.5 yükledim ve herşey sorunsuz yüklendi.modu aktif ettim,her türlü ayarlarını yaptım,chmod 777 de dahil,ama herhangi bir gif veya jpeg dosyasını yollamaya çalıştığımda
Yükleme Hatası: ./http://www.mysite.com/files/70s_168.gif klasörüne Eklenti yüklenemiyor. hatasını alıyorum.
upload dosyası olarak yolu doğru bir biçimde files klosörüne verdim,chmod 777 ayarlarını yaptım,AdminCP den gif,jpeg tanımlama ayarlarını ve filesize ayarlarını yaptım,herşeyi yaptığıma inanıyorum ama bi şekilde herhangi bir .gif vaya jpg vs. yollamaya çalıştığımda hala bu Yükleme Hatası: ./http://www.mysite.com/files/70s_168.gif klasörüne Eklenti yüklenemiyor. hata mesajını alıyorum.
bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim.
saygılar...
attachment_mod 2.4.5'de Dosya Yükleme Hatası
attachment_mod 2.4.5'de Dosya Yükleme Hatası
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
eklenti yüklenemiyor
Merhaba arkadaşlar.
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Diğer dosya türlerini yüklerken sorun yok.Fakat jpg yada gif gibi resim dosyaları yüklemeye kalktığımda aynı hatayı alıyorum.Denemediğim kombinasyon kalmadı.2Kb resim atarken de aynı hatayı veriyo 21kb lık resim atarken de aynı.
Ftp Klasörü olarak evimde IIS kurulu bilgisayarımı kullanıyorum.Biraz önce dediğim gibi rar dosyalarını atarken hiç hata vermiyor.Neden Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz.Yardımlarınızı bekliyoruz.
Saygılar...
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Diğer dosya türlerini yüklerken sorun yok.Fakat jpg yada gif gibi resim dosyaları yüklemeye kalktığımda aynı hatayı alıyorum.Denemediğim kombinasyon kalmadı.2Kb resim atarken de aynı hatayı veriyo 21kb lık resim atarken de aynı.
Ftp Klasörü olarak evimde IIS kurulu bilgisayarımı kullanıyorum.Biraz önce dediğim gibi rar dosyalarını atarken hiç hata vermiyor.Neden Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz.Yardımlarınızı bekliyoruz.
Saygılar...
hata devam ediyor... eklenti yüklenemiyor ...
ZonaX Tarih: 30.04.2007, 13:28 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
hatanın nedenini hala bulamadım,Arkadaşlar bu hata mesajı için hala yardımınızı bekliyorum,
Usta sen nasıl bir sistem kullanıyosun.Ftp olarak erişmeye çalıştığın bilgisayar internette bir server mı yoksa benim gibi evinde bir bilgisayar mı kullanıyosun.
Benim kullandığım forum megabb.İnternette 50mb lık yer aldım.Dosya ekleme içinde evdeki bilgisayarımı ftp server olarak kullanıma açtım.Adsl bağlantım 256 sınırsız.Bemin foruma da 600- 800kb civarında dosya eklemeye kalktığım zaman sayfa görüntülenemiyor diye hata çıkıyor.küçük dosyaları sorunsuz ekliyor ama jpg yada gif eklemiyor..
sen de sistemini detaylı olarak anlat ki arkadaşlar daha iyi fikir yürütebilsin...
--------------------------------------------------------------------------------
hatanın nedenini hala bulamadım,Arkadaşlar bu hata mesajı için hala yardımınızı bekliyorum,
Usta sen nasıl bir sistem kullanıyosun.Ftp olarak erişmeye çalıştığın bilgisayar internette bir server mı yoksa benim gibi evinde bir bilgisayar mı kullanıyosun.
Benim kullandığım forum megabb.İnternette 50mb lık yer aldım.Dosya ekleme içinde evdeki bilgisayarımı ftp server olarak kullanıma açtım.Adsl bağlantım 256 sınırsız.Bemin foruma da 600- 800kb civarında dosya eklemeye kalktığım zaman sayfa görüntülenemiyor diye hata çıkıyor.küçük dosyaları sorunsuz ekliyor ama jpg yada gif eklemiyor..
sen de sistemini detaylı olarak anlat ki arkadaşlar daha iyi fikir yürütebilsin...
Re: hata devam ediyor... eklenti yüklenemiyor ...
Dostum benim Ftp olarak erişmeye çalıştığım bilgisayar internette bir server ve alanım sınırsız.ferdabal yazdı:ZonaX Tarih: 30.04.2007, 13:28 Mesaj konusu:
hata devam ediyor....
dostum ben bu konu ile ilgili birisiyle görüştüm.Benim sorunum bağlantı hızımın yavaş olmasıymış.Bana da mantıklı geldi bu durum.Ama jpg'ye eklenti yüklenemiyor demesi çok acayip bişey.Sanki ftp klasöründe ...jpg diye bi klasör açmaya çalışıyomuş gibi...
Senin sorunun ise çok farklı.Kurduğun forumu ne kadar zamandır kullanıyosun.chmod ayarlarını yaptığını söylüyosun.bence senin sorunun kurduğun forumla alakalı.istersen özelden mail adresimi yazayım detaylı konuşalım.
Senin sorunun ise çok farklı.Kurduğun forumu ne kadar zamandır kullanıyosun.chmod ayarlarını yaptığını söylüyosun.bence senin sorunun kurduğun forumla alakalı.istersen özelden mail adresimi yazayım detaylı konuşalım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir