phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
skyhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen skyhan »

Avatar Galerisi Hostumun avatar bolumune manyak avatarlar attım ama avatarları sıteye nasıl koyacağımı bılmıyorum bana yardımcı olacak bırısı varmı benımle ılgılenırsenız çook sevınırım bu konuda tam 2 haftadır urasıyorum ama yapamadım tema felan hersey tamam ama avtarları yapamadım bana yardımcı olursanız çook sevınırım simdiden allah razı olsun
skyhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen skyhan »

ya arkadaslar 2 haftadır urasıyom ya lutfen ya of ya bırısı bana yardım edsın ya arkadaslar webmaster@myrize.org
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

öncelikle yönetim paneline gir ve "galeri avatarlarını aç" seçeneğini "evet" olarak işaretle. daha sonra ftp alanına gir. images/avatars/gallery klasörüne avatarları gönder. eger chmod ayarlarını yaptıysan sorun olmaz...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
divane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen divane »

gallery'nin içine yeni bi klasör eklemek zorunda kalmıştım ben..
mesela "genel" diye yeni bir klasör..
bilginize..
cimbomlu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cimbomlu »

evet ya avatar galerisine dosya açınca sorun kalmıyor ama dikkat etmen gereken dosyanın ingilizce olması yani türkçe karakter kullanmamaya dikkat ete.bende hep hata verdi içindeki resimleri açmıyordu eğer türkçe karakter kullanırsam
Gençliğin buluşma noktası
Üye olun eğlenceye sağ tıklayın

GencForums.Com
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir