ben size demiştim ama

Yok divane ben o hatayı yapmışmıyım diye tekrar kontrol ettim yapmamışım. Bu mod etkisiz bence. Dn_35 makaleni keşke daha önce görebilseydim. İlk önce textual confirmationu kurardım ozaman. Neyse olan oldu, şuan herşey yolunda..divane yazdı:benim de yaptığım ve birçok kişinin de yapmaya devam edeceği hep aynı hata![]()
ben size demiştim ama
Merhaba dn35Dn_35 yazdı:Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in
kurarken hata yapmışsın satır içinde , veya ; söz dizimi hatası var.
kurulumunu kontrol et hatayı bulamazsan usercp_register.php dosyasının 55 ~ 57. satırlarını yaz bakalım.
bu dediğinni anlamadım..?usercp_register.php dosyasının 55 ~ 57. satırlarını yaz bakalım.
Merhaba dn35Dn_35 yazdı:Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in
kurarken hata yapmışsın satır içinde , veya ; söz dizimi hatası var.
kurulumunu kontrol et hatayı bulamazsan usercp_register.php dosyasının 55 ~ 57. satırlarını yaz bakalım.
bu dediğinni anlamadım..?usercp_register.php dosyasının 55 ~ 57. satırlarını yaz bakalım.
usercp_register.php dosyasının 55, 56 ve 57. satırlarını buraya yazda hata nedir bakalım dedim. Türkçenin tercümesini yaptırdın ya helal olsun.usercp_register.php dosyasının 55 ~ 57. satırlarını yaz bakalım.
Kod: Tümünü seç
$template->set_filenames(array(
global $userdata, $template, $lang, $phpbb_root_path, $phpEx,$registration_hash
global $userdata, $template, $lang, $phpbb_root_path, $phpEx, $registration_hash;
Dn_35 yazdı:55. satırı aşağıdaki gibi değiştir ; koymamışsın.
global $userdata, $template, $lang, $phpbb_root_path, $phpEx, $registration_hash;
84 satırda bu var neden hata veriyor anlmadım ne yapmam gerekiyor...Dn_35 yazdı:84. satırıda incele mutlaka hata yapmışsındır.
include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir