Hotmail Hesabına Toplu Mail Gönderemiyorum
Hotmail Hesabına Toplu Mail Gönderemiyorum
Saygı Değer Arkadaşlarım;
Siteye Üye Olan kişiler genellikle hotmail kullanıyor. toplu mail gönderdiğimde hotmail hesabına herhangi bir mail gitmiyor. bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla
Siteye Üye Olan kişiler genellikle hotmail kullanıyor. toplu mail gönderdiğimde hotmail hesabına herhangi bir mail gitmiyor. bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla
mail giderde hotmail bir anda aynı kaynaktan bir çok mail gelince spam algılar ve junk maile düşürür.
Bunun çözümü hotmail ve mynet için yok.
Bunun çözümü hotmail ve mynet için yok.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
smtp bilgilerini serverdan mı alıcazebrar1 yazdı:Arkadaşlar aynı problem bende de vardı.
ayarlar kısmından email smtp ile gönderi evet yapıp, smtp bilgilerini girdim ve problemi çözdüm. üye olanların hot. ve gmail adreslerine aktivasyon link gitmiyordu ( junk mailde dahil) . Şimdi önemsiz dahi değil normal email gibi gidiyor.
bilgilerinize.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir