Mysql soru?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mysql soru?

Mesaj gönderen serkan_u19911 »

Mysql dosyalarını nasıl bir metin halinde görebiliriz... örn : benim gizli sorumun cevabı mysqlda kayıtlı ve ben onu görmek istiyorum nasıl yapabilirim... saolun
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mysql soru?

Mesaj gönderen Nix »

serkan_u19911 yazdı:Mysql dosyalarını nasıl bir metin halinde görebiliriz... örn : benim gizli sorumun cevabı mysqlda kayıtlı ve ben onu görmek istiyorum nasıl yapabilirim... saolun
md5 formatlı olmayan her sorguyu görebilirsiniz cryptolu olsa da farketmez, sorunuzu daha açık sorabilirseniz yardımcı olabiliriz, ama sanırım ki sizin sorunuz aslında mysql'de bir fieldi nasıl analiz ederim gibi.. öncelikle phpmyadmin ya da mysqlfront vs gibi birşey mi kullanıyorsunuz, ya da ssh ile mysql login alabiliyormusunuz bunlar konusunda bilgi verirseniz yanıt verilebilir.
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

onu buldum zaten şu aşağıda bir resim var orda güvenlik cevabını bulmaca gibi vermiş onu tam olarak nasıl görebilirim yardım edebilirmisin?.....
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

saol kardeş kendim yaptım yine :D şifremle kodlaşmış haliyle deiştirdim oldu .....
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir