bakarmısnız?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
DevilKinq
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bakarmısnız?

Mesaj gönderen DevilKinq »

ya ben yenıyımde ben admin ve mod yazan yerin altına resim eklemek istiyorum admin resmi qibi ama nerden yapacaqımı bilmiyorum.qaliba bir dosya varmıs ilk onun içine atılıyor sonra da admin panelinden yapılıor ama ben o dosyayı bulamadım yardım edermisniz? lütfen
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

1- Baktım bile :) başlığının ayakta kalabilmesi için adını değiştirmen çok daha iyi olur.. Çünkü 3u sitenin gözlerinden hiç bişe kaçmayan modları,adminleri var kilitlenebilir anında.. :wink:

2 - sitene baktım forumlari die geçiyor bu tür hazır sitelerde istediğini yapamazsın ya paralı adres al yada alamam diyorsan

http://www.ifastnet.com dan adres al forumunu kur yardımcı olalım..

Kolay Gelsin.. :wink:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS

Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

http://www.imageshack.us/ bu siteye resmini upload edip.yönetim paneline gir "Kullanıcı Yönetimi" ndeki "Rütbeler" seçeneğine gir.
Ordaki "Rütbe Resmi" seçeneğinin yanındaki boşluğa upload ettiğin resmin adresini gir.

imageshack.us da resim upload ettiğinde sana 5 adet link verir. ordaki 5. linki yani Direct link to image kısmındaki linki o boşluğa yaz...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
susmam_ben
Kayıtlı Kullanıcı

Re: bakarmısnız?

Mesaj gönderen susmam_ben »

öyle olmuyor kardeşim işte senin verdiğin adres büyük gelgiği için resim çıkmz
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 7 misafir