Yeni Kategori ve Forum açamıyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni Kategori ve Forum açamıyorum

Mesaj gönderen mc_kelleci »

localhosttaki phpbb2 forumumu phpbb3 e sorunsuz dönüştürdüm fakat deneme amaçlı kurdugum phpbb3 de ne forum nede kategori oluşturabiliyorum. admin panelinde oluşmuş gözüküyor ama forumanasayfasında açılmış olan yeni forumlar ve kategoriler gözükmüyor.
sorun bendemi yoksa localhostta kurulu oldugudanmı bu şekilde...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

izinlerden oluyor, forum veya kategori açarken kurulumdaki test forum izinlerine göre kurun,

kurarken izinlerin alınacağı forum diye bir yer var orada sececeksin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu phpbb3 de kategori olayını kaldırmışlar ya
phpBB3'te artık kategoriler yoktur, her şey forum temellidir. Her forum, sınırsız sayıda alt-forumlardan oluşabilir ve her mesajın gönderilip gönderilemeyeceğini belirleyebilirsiniz (ör. eski bir kategori gibi rol yapıp yapmayacağına). Buradan forumları ekleyebilir, düzenleyebilir, silebilir, kilitleyebilir, kilidini kaldırabilir ve bunun gibi bazı ek kontrolleri ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, eğer başlıklarınızın ve mesajlarınızın senkronizasyon ayarları bozulduysa, bir forumu yeniden senkronize edebilirsiniz.
bence hiç iyi olmamış.
bu arada saol hocam izinleri kopyalayınca oldu...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kategori dediğimiz üst forum gibi bişeydi, aslında pek bişey değişmedi. mantık biraz farklı. :D
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ama görünüş çok değişiyor.alışmışımız eski phpbb ye :D
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

kolaymı tüm forum sistemi kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda en son geliştirilen xhtml üzerine sıfırdan forum sistemi hazırlandı.

Alışınca phpBB2'yi gözümüz görmez. :lol:

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
CnR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen CnR »

ben böyle bir işlem yapmamama rağmen böyle bir şey oldu yeni bir Forum Yada Yeni bir Kategori açamıyorum yapmam gereken işlemleri biraz daha anlaşılabilir bir şekilde kısaca yazarmısınız?
http://www.deynex.com
Bakımdayızzz...
tekne
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tekne »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ya madem kategori yok bunu nasıl yaptım ben
gerçekten nasıl olduğunu bilmediğim için soruyorum kategori denen olay bu değilmi
hem forumları yönet'in içinde kategori diye bi seçenek var orası acaba forumların kategori gibi ayarlanabilmesi içinmi yaratılmış
tekne
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tekne »

arkadaşlar phpbb3 te kategori olayı halen var
şöölekii
oluşturduğunuz kategorinin içine herhangi bir forum oluşturmadan o kategori açılmıyor
ayrıca hem kategorinin hemde oluşturduğunuz forumun izin ayarlarını site ilk kurulurken verilen kategori ve forum a göre ayarlarsanız ortaya çıkıyor
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

CnR yazdı:ben böyle bir işlem yapmamama rağmen böyle bir şey oldu yeni bir Forum Yada Yeni bir Kategori açamıyorum yapmam gereken işlemleri biraz daha anlaşılabilir bir şekilde kısaca yazarmısınız?
burada resimli olarak anlattım :)

:arrow: : http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=8663
Tear
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Tear »

tekne yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ya madem kategori yok bunu nasıl yaptım ben
gerçekten nasıl olduğunu bilmediğim için soruyorum kategori denen olay bu değilmi
hem forumları yönet'in içinde kategori diye bi seçenek var orası acaba forumların kategori gibi ayarlanabilmesi içinmi yaratılmış

Arkdasım birde bunu 2 katogori oalrak nasıl açtıgını yazarmısın bize?
aynı baslık altında birden cok aca biliyom ama ayrı bir katori oalraka camadım daha :((
nasıl açtıgınıda yazarsın umarım bizede yardımcı olmus oLUrsun bu sayede...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yeni forum ekle dediğimde orda en üstte link forum ve kategori die açılır kapanır bir kutu var ordan kategoriyi seç ve gerekli izni ver.
Tear
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Tear »

pikachu yazdı:yeni forum ekle dediğimde orda en üstte link forum ve kategori die açılır kapanır bir kutu var ordan kategoriyi seç ve gerekli izni ver.
Güzelde bu seferde eklediğim Katori ana sayfada Görunmuyor :(
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

kategorinin altına forumlar açtınmı açarken izinleri test forum 1 den kopyaladınmı?

Tear
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Tear »

Dn_35 yazdı:kategorinin altına forumlar açtınmı açarken izinleri test forum 1 den kopyaladınmı?
Teşekkur ederim elleriniz dert gormesin bole ufak seyleri soruyom kusurumuma bakmayın bugune kadar smf kullandım dun phpbb3 geçtim ilk olarak halıle değişik geldi izinlerini vs lerini bilmiyom bu yuzden.
sayenizde phpbb forumcu olacam kalıcı olarak buda sizin fakınız artık.

birde bole desteği mkportal da bula bilsek bişey yazıyoz haftalarca cvp. yok :(
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir