Yeni Kategori ve Forum açamıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yeni Kategori ve Forum açamıyorum
localhosttaki phpbb2 forumumu phpbb3 e sorunsuz dönüştürdüm fakat deneme amaçlı kurdugum phpbb3 de ne forum nede kategori oluşturabiliyorum. admin panelinde oluşmuş gözüküyor ama forumanasayfasında açılmış olan yeni forumlar ve kategoriler gözükmüyor.
sorun bendemi yoksa localhostta kurulu oldugudanmı bu şekilde...
sorun bendemi yoksa localhostta kurulu oldugudanmı bu şekilde...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

izinlerden oluyor, forum veya kategori açarken kurulumdaki test forum izinlerine göre kurun,
kurarken izinlerin alınacağı forum diye bir yer var orada sececeksin.
kurarken izinlerin alınacağı forum diye bir yer var orada sececeksin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu phpbb3 de kategori olayını kaldırmışlar ya
bu arada saol hocam izinleri kopyalayınca oldu...
bence hiç iyi olmamış.phpBB3'te artık kategoriler yoktur, her şey forum temellidir. Her forum, sınırsız sayıda alt-forumlardan oluşabilir ve her mesajın gönderilip gönderilemeyeceğini belirleyebilirsiniz (ör. eski bir kategori gibi rol yapıp yapmayacağına). Buradan forumları ekleyebilir, düzenleyebilir, silebilir, kilitleyebilir, kilidini kaldırabilir ve bunun gibi bazı ek kontrolleri ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, eğer başlıklarınızın ve mesajlarınızın senkronizasyon ayarları bozulduysa, bir forumu yeniden senkronize edebilirsiniz.
bu arada saol hocam izinleri kopyalayınca oldu...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kolaymı tüm forum sistemi kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda en son geliştirilen xhtml üzerine sıfırdan forum sistemi hazırlandı.
Alışınca phpBB2'yi gözümüz görmez.
Alışınca phpBB2'yi gözümüz görmez.

ben böyle bir işlem yapmamama rağmen böyle bir şey oldu yeni bir Forum Yada Yeni bir Kategori açamıyorum yapmam gereken işlemleri biraz daha anlaşılabilir bir şekilde kısaca yazarmısınız?
http://www.deynex.com
Bakımdayızzz...
Bakımdayızzz...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ya madem kategori yok bunu nasıl yaptım ben
gerçekten nasıl olduğunu bilmediğim için soruyorum kategori denen olay bu değilmi
hem forumları yönet'in içinde kategori diye bi seçenek var orası acaba forumların kategori gibi ayarlanabilmesi içinmi yaratılmış
gerçekten nasıl olduğunu bilmediğim için soruyorum kategori denen olay bu değilmi
hem forumları yönet'in içinde kategori diye bi seçenek var orası acaba forumların kategori gibi ayarlanabilmesi içinmi yaratılmış
burada resimli olarak anlattımCnR yazdı:ben böyle bir işlem yapmamama rağmen böyle bir şey oldu yeni bir Forum Yada Yeni bir Kategori açamıyorum yapmam gereken işlemleri biraz daha anlaşılabilir bir şekilde kısaca yazarmısınız?

tekne yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Arkdasım birde bunu 2 katogori oalrak nasıl açtıgını yazarmısın bize?
aynı baslık altında birden cok aca biliyom ama ayrı bir katori oalraka camadım daha

nasıl açtıgınıda yazarsın umarım bizede yardımcı olmus oLUrsun bu sayede...
kategorinin altına forumlar açtınmı açarken izinleri test forum 1 den kopyaladınmı?
Teşekkur ederim elleriniz dert gormesin bole ufak seyleri soruyom kusurumuma bakmayın bugune kadar smf kullandım dun phpbb3 geçtim ilk olarak halıle değişik geldi izinlerini vs lerini bilmiyom bu yuzden.Dn_35 yazdı:kategorinin altına forumlar açtınmı açarken izinleri test forum 1 den kopyaladınmı?
sayenizde phpbb forumcu olacam kalıcı olarak buda sizin fakınız artık.
birde bole desteği mkportal da bula bilsek bişey yazıyoz haftalarca cvp. yok

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir