Arcade Sql Hatası

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
emreunan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arcade Sql Hatası

Mesaj gönderen emreunan »

Arcade kurdum ama sqli ayarlayamadığım için sitem tamamen hata veriyor. Install dediğim zaman
S NOT REQUIRED?!
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'S' at line 1

hatasını alıyorum, forumlarda arattım ama hep kendi sitesine link verilmiş ve artık oda kapalı. Bu hatayı nasıl çözerim. Sql i kendim girmek istedim ama install dosyası çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim, sitem şuanda offline :(
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Arcade Sql Hatası

Mesaj gönderen VSaBaH »

emreunan yazdı:Arcade kurdum ama sqli ayarlayamadığım için sitem tamamen hata veriyor. Install dediğim zaman
S NOT REQUIRED?!
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'S' at line 1

hatasını alıyorum, forumlarda arattım ama hep kendi sitesine link verilmiş ve artık oda kapalı. Bu hatayı nasıl çözerim. Sql i kendim girmek istedim ama install dosyası çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim, sitem şuanda offline :(
Merhaba Emre,

Hatayı almanın sebebi SQL i doğru yapmaman olabilir.. MOD Kurulum dosyasını bana gönderirsen sana sql i yapmanda yardımcı olabilirim..

Ekte gönderdiğin dosyaya gelince.. Bu bir install dosyasıdır evet ama bunun içini açıp bakınca anlamaman doğal çünkü bunu senin çalıştırman gerekiyor herhangi bir düzenleme yapmana gerek yok...

Gönderdiğin admin_arcade_update.php dosyasını forumunun Root (Kök) klasörüne attıktan sonra;

www.siteninadresi.com/admin_arcade_update.php şeklinde adres çubuğuna yazıp çalıştırman gerekir..

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR...

KOLAY GELSİN...
emreunan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen emreunan »

ilgin için teşekkürler, bu hatayı alanlar için farklı bir versiyon çıkartmışlar
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir