Rank Sorunu
Rank Sorunu
sitemde phpbb plus 1.53a kuruLu. fakat rank ekleyemiyorum..rank resmine urL de yazdım phpbb anaklasörüne göre yerini de yazdım fakat resim görünmüyo neden olabilir?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
nası olacağını anlayamadım ben. daha açık ifadelerle yazarmısınız acabaATILGAN yazdı:forum ana klasörüne göre link vermeyeceksin. sadece ranks klasörü içindeki resmin uzantısıyla birlikte adını yazacaksın.
örnek: rank5_admin.gif
Yukarıda ki gibi yazmanız yeterlidir. Mesaj sayısı filan yazmanıza gerek yok...

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bilgisayarımdan gif. uzantılı rütbe resimlerini rank klasörüne atıroyum sonrada aynen dediğin gibi yazıyorum ama olmuyorATILGAN yazdı:forum ana klasörüne göre link vermeyeceksin. sadece ranks klasörü içindeki resmin uzantısıyla birlikte adını yazacaksın.
örnek: rank5_admin.gif
Yukarıda ki gibi yazmanız yeterlidir. Mesaj sayısı filan yazmanıza gerek yok...

Re: Rank Sorunu
Rutbe resimlerini "anadizin/templates/fisubsilversh/images/lang_turkish/ranks/" klasoru icine atip rutbe kismindada(Kullanıcı Yönetimi>Seviye) resmin uzantisiyla birlikte sadece adini yazacaksin linkini yazmayacaksin. yazman icin ornek olarak resmin adi "rank5_admin.gif"
Not: Sitende baska teman varsa ve diger dilller icinde gereken klasorler icine resim koymayi unutma.
Not: siteye uzun bir suredir girmiyordum mesajini yeni gordum, kusura bakma.
Not: Sitende baska teman varsa ve diger dilller icinde gereken klasorler icine resim koymayi unutma.
Not: siteye uzun bir suredir girmiyordum mesajini yeni gordum, kusura bakma.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir