kurulumda veritabanı adı ve şifresi girdik. kurulumdan sonra veritabamınım şifresini değiştirdiğimde forum üzerinde de şifre değiştirmem gerekiyor mu? çalışır durumda forumum var ancak şu an kullandığım veritabanı şifresini değiştirmek istiyorum. forum zarar görmeden nasıl yapabilirim. yeni şifreyi foruma nasıl eklerim???
bu konuda yardımcı olabılırmısınız?
Veritabanı şifresi değiştirmek
host panelinden veritabanı şifresini değiştirebilirsin, yaptığın değişiklikleri config.php deki kullanıcı adı ve şifresi bölümüne girersen forumun sorunsuz çalışır.
Hayrola neden değiştirmek istiyorsun,
Hayrola neden değiştirmek istiyorsun,
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
forum kuruldu devam edıyor iken gunluk yaşam adamın biri admin hesabıyla giriş yapmıs serverınız guvenlı degıl demıs. nasıl yaptı bu işi nasıl ettı bılmıyorum.
CrackerTracker da yuklu ama nasıl oldu bılmyorum. daha karmasık bır verıtabanı sıfresı koyacagım. ftp sıfresını de degıstırecegım bakalm sonrasna
önerileriniz varmıdır acaba??
CrackerTracker da yuklu ama nasıl oldu bılmyorum. daha karmasık bır verıtabanı sıfresı koyacagım. ftp sıfresını de degıstırecegım bakalm sonrasna
CTracker olması iyi..! Siz şimdilik sadece tüm admin şifrelerinizi, FTP şifrelerinizi değiştirin. Eğer aynı durum birdaha söz konusu olursa o zaman detaylı bir inceleme yapmanız gerekir.. Büyük ihtimalle şifrenizi KeyLogger türü programlarla ele geçirdiler yoksa phpBB de direk admin şifresi ele geçirmek zor bildiğim kadarıyla..82lark yazdı:forum kuruldu devam edıyor iken gunluk yaşam adamın biri admin hesabıyla giriş yapmıs serverınız guvenlı degıl demıs. nasıl yaptı bu işi nasıl ettı bılmıyorum.
Tüm admin şifrelerini değiştirmeyi unutmayın...! Sadece sizin ki değil..
KOLAY GELSİN...
admin paneline girişi farklı şifre yaparsan şifreni çalsalar bile yönetime giremezler.
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=6389

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir