Kod: Tümünü seç
# Sayaç 1 olarak başlar, Sql sorgusunu yaparken istediğiniz sayıyı girip sayacı o sayıdan başlatabilirsiniz...
#
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('visit_counter', '1');
# Sayaç 1 olarak başlar, Sql sorgusunu yaparken istediğiniz sayıyı girip sayacı o sayıdan başlatabilirsiniz...
#
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('visit_counter', '1');
Aslında MySQL'e girip bu değeri kendin de değiştirebilirsin..freedom058 yazdı:ben bu değeri değiştirmedim SQL hata veriyor tekrar yapınca ne yapmam gerekiyor teşekkürler mod içinKod: Tümünü seç
# Sayaç 1 olarak başlar, Sql sorgusunu yaparken istediğiniz sayıyı girip sayacı o sayıdan başlatabilirsiniz... # INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('visit_counter', '1');
#-----[ SQL ]-------------------------------------
# Aşağıdaki SQL'i phpbb_config'e ekleyebilirsiniz,Unutmayın Bu Gerekli Değildir..!Sadece Sayacın Sayısı Üzerine Oynanmak içindir...
#
#
#
#-----[ Tüm Dosyaları Kaydet Ve Kapat! ]------------------------------------------
#
# Son
Ben hata yaparsan iyi olmaz demekle sadece o kısımdan bahsetmedim.. Yani sen o hatayı düzeltiyim derken başka bir hata yaparsan onun telafisi olmaz.. Sadece bahsettiğin yerde hata yapma olasığın yok zaten. Çok kolay bir editleme.. Yine de yanlışlıkla tabloyu falan silersen tekrar SQL sorgusu yapman kafi...freedom058 yazdı:Yanlışlık yaparsam gider diyorsun...Peki bu dosyanın yedeğını almam gıbı bır olanagım varmı...? Teşekkürler
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir