toplam ziyeretci sayıcı

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
freedom058
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen freedom058 »

Kod: Tümünü seç

# Sayaç 1 olarak başlar, Sql sorgusunu yaparken istediğiniz sayıyı girip sayacı o sayıdan başlatabilirsiniz...
#
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('visit_counter', '1'); 
ben bu değeri değiştirmedim SQL hata veriyor tekrar yapınca ne yapmam gerekiyor teşekkürler mod için
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

freedom058 yazdı:

# Sayaç 1 olarak başlar, Sql sorgusunu yaparken istediğiniz sayıyı girip sayacı o sayıdan başlatabilirsiniz...
#
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('visit_counter', '1'); 
ben bu değeri değiştirmedim SQL hata veriyor tekrar yapınca ne yapmam gerekiyor teşekkürler mod için
Aslında MySQL'e girip bu değeri kendin de değiştirebilirsin..

Öncelikle phpbb_config adlı tablo içine gir. Sonra tablo içinde visit_counter adlı veriyi bul, düzenle (edit) kısmından karşısındaki 1 değerini istediğin sayıyla değiştir olur..

Yalnız çok dikkatli ol. MySQL dikkatsizliğe gelmez..

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
freedom058
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yanlışlık yaparsam gider diyorsun...Peki bu dosyanın yedeğını almam gıbı bır olanagım varmı...? Teşekkürler
husob

Mesaj gönderen husob »

#-----[ SQL ]------------------------------------- 
# Aşağıdaki SQL'i phpbb_config'e ekleyebilirsiniz,Unutmayın Bu Gerekli Değildir..!Sadece Sayacın Sayısı Üzerine Oynanmak içindir... 
# 
# 

# 
#-----[ Tüm Dosyaları Kaydet Ve Kapat! ]------------------------------------------ 
# 
# Son

sanırım dilin sürçmüş eğer phpbb_config tablosuna o satırı eklemezden update yapamazsın

eklediğin mod 2.0.4 ve üstünde çalışır ama phpbb veritabanı default olarak visit_counter ve değeri phpbb_config tablosu içine eklenmemiş olarak kuruluyor.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

freedom058 yazdı:Yanlışlık yaparsam gider diyorsun...Peki bu dosyanın yedeğını almam gıbı bır olanagım varmı...? Teşekkürler
Ben hata yaparsan iyi olmaz demekle sadece o kısımdan bahsetmedim.. Yani sen o hatayı düzeltiyim derken başka bir hata yaparsan onun telafisi olmaz.. Sadece bahsettiğin yerde hata yapma olasığın yok zaten. Çok kolay bir editleme.. Yine de yanlışlıkla tabloyu falan silersen tekrar SQL sorgusu yapman kafi...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
freedom058
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

VSaBaH teşekkürler ..deniycem ..emeğinize sağlık
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir