foruma kurulumu yapıyorum ama başa dönüyor acil yardım

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
FriDeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

foruma kurulumu yapıyorum ama başa dönüyor acil yardım

Mesaj gönderen FriDeN »

Kurulumu yapıyorum herşeyburaya kadar normal sizi yönlendircez dio sitenize ama gene başa atıyor forum /forum die klasörde kayıtlı sitem.com/forum die girincede gene install sayfasına atıyor neden böyle yüklemeyi yapamadınız falan demeyin çünkü yükleniyor sonra sayfa çıkıyor başarıyla yüklendi, yükleme tamam falan diye 3 kez denedim olmadı yardım lütffen
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: foruma kurulumu yapıyorum ama başa dönüyor acil yardım

Mesaj gönderen VSaBaH »

FriDeN yazdı:Kurulumu yapıyorum herşeyburaya kadar normal sizi yönlendircez dio sitenize ama gene başa atıyor forum /forum die klasörde kayıtlı sitem.com/forum die girincede gene install sayfasına atıyor neden böyle yüklemeyi yapamadınız falan demeyin çünkü yükleniyor sonra sayfa çıkıyor başarıyla yüklendi, yükleme tamam falan diye 3 kez denedim olmadı yardım lütffen
Yükleme tamamlandıktan sonra install.php dosyasını silmeyi denediniz mi..?

Birde veritabanı ayarlarında dikkatli olmanızı öneririm...

KOLAY GELSİN...
FriDeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FriDeN »

tesekkürler kardes bu küçük ayrıntıyı gözden kacırmısım.. oldu şimdi sorun yok.. tüm ayarları yaptım sadece /files/thumbs >> dosyasını bulamadım tek sorun bu kaldı.. files içinde böle bi dosya yok.. ilgine tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

FriDeN yazdı:tesekkürler kardes bu küçük ayrıntıyı gözden kacırmısım.. oldu şimdi sorun yok.. tüm ayarları yaptım sadece /files/thumbs >> dosyasını bulamadım tek sorun bu kaldı.. files içinde böle bi dosya yok.. ilgine tesekkürler.
thumbs dosyaların önizlemesini kaydedildiği bir tür dosyadır.. İşletim sistemi tarafından otomatik oluşturulur. Bunun önemli bir etken olduğunu sanmıyorum.. Bu arada phpBB kurulumunda böyle birşeyle hiç karşılaşmadım.. Sen nerede böyle bir dosya ile karşılaştın ki..!

Bu arada rica ederim..! Yardımcı olabildiysem ne mutlu..!
FriDeN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FriDeN »

VSaBaH yazdı: thumbs dosyaların önizlemesini kaydedildiği bir tür dosyadır.. İşletim sistemi tarafından otomatik oluşturulur. Bunun önemli bir etken olduğunu sanmıyorum.. Bu arada phpBB kurulumunda böyle birşeyle hiç karşılaşmadım.. Sen nerede böyle bir dosya ile karşılaştın ki..!

phpbb dosyasının içinde files dosyasının içinde olması lazım /files/thumbs >> bunu yönetim panelinde hataları ayarlarken yani chmod ları 777 yapmam gerekirken.. bunu bulup yapamadım..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

FriDeN yazdı:
VSaBaH yazdı: thumbs dosyaların önizlemesini kaydedildiği bir tür dosyadır.. İşletim sistemi tarafından otomatik oluşturulur. Bunun önemli bir etken olduğunu sanmıyorum.. Bu arada phpBB kurulumunda böyle birşeyle hiç karşılaşmadım.. Sen nerede böyle bir dosya ile karşılaştın ki..!

phpbb dosyasının içinde files dosyasının içinde olması lazım /files/thumbs >> bunu yönetim panelinde hataları ayarlarken yani chmod ları 777 yapmam gerekirken.. bunu bulup yapamadım..
phpBB Kurulum Paketinde files/thumbs diye bir dosya yok ki..! Sende varsa boşver onu bir zararı yoksa düzenlemeden geç...

KOLAY GELSİN...
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir