"could not get style data" hatası

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

"could not get style data" hatası

Mesaj gönderen dreamman »

beta sürümü rc1'e yükselttim ancak tüm denemelerime rağmen "could not get style data" bu hatayı veriyor.

http://www.paylasimruhu.com/forum/ yardımlarınız için teşkkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

FTP'den phpBB3 dosyalarının bulunduğu ana dizindeki cache/ dizinin içindekileri .htaccess ve index.html dosyası hariç silin ve tekrar deneyin.

Yine de sıfırdan kurmanızı öneririm. Çünkü Beta'dan RC1'e geçiş için daha fazla destek verilmeyecektir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

malesef olmuyor. sanırım veritabanındaki style ve dil ayarlarını doğrudan db den düzenlemem gerek...
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

malesef olmadı tümm eski odyaları silip yeni atmama rağmen olmadı. yeniden kurmak bişey değil ama içinde bi sürü mesaj ve kullanıcı var onları nasıl kurtaracağımı bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Beta sürümünü yayında olan forumunuzda kullanmamanız ve sadece test amaçlı kullanmanız için daha önce bir çok defa uyarı yapmıştık. Keşke kullanmasaydınız yayında olan forumunuzda diyorum. Çünkü ne phpbb.com resmi sitesi ne de biz beta'dan RC1'e geçişlerde destek veremiyoruz. Bundan sonrakiler için tam destek verilecektir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ilginiz için tşk ederim.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Umarım yedek almışsındır..

Üzüldüm bu duruma ... Gerçi Beta kullanılmaması çok kere söylendi ama bende halen kullanıyorum..

Kendi başımızın çaresine bakıcaz artık..

Şuan en mantıklısı önce yedek almak.

Sonra farklı bir dizine phpbbB5 i sıfırdan kurup (ancak farklı bir tablo öneki ile misal phpbb_2) aldığımız yedeği buraya yüklemek.

Sonra RC-1 güncellemesini burada denemek.

Burada hata verirse demekki asıl forumdada hata verecek bu durumda
final sürümünü bekleyebiliriz.Ozamana kadar umulurki Asi yavru Beta kullanıcıları için bir güzellik yapsınlar
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

çok kez söylendi bizde dedik ama kuran arkadaşlar oldu tabiki, ben localde kullandığım Beta sürümünü güncelledim hiç sorun çıkmadı.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: "could not get style data" hatası

Mesaj gönderen Dn_35 »

dreamman yazdı:beta sürümü rc1'e yükselttim ancak tüm denemelerime rağmen "could not get style data" bu hatayı veriyor.

http://www.paylasimruhu.com/forum/ yardımlarınız için teşkkürler.
Beta 5 den RC1 sürümüne geçişte destek verilmeyecek ama çok arkadaşımızın başına gelebilecek bir sorun olduğundan Localde Beta 5 kurup RC1 e güncelledim, nasıl yapılacağını aşağıda linki olan başlıkta açıkladım.

:arrow: http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=9719
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
murat58
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen murat58 »

Merhabalar
benim bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz
site adı vermek dogrumu bilmiyorum ben şansımı deneyim bir defa
benim bir sitem var http://www.karagolkoyu.org.tr site gayet düzgün ve hatasız çalışıyor burda
ama bu domain name yakında süresi bitecek ve ben bu yüzden siteyi http://www.karagolkoyu.net taşıdım
ve bu hatayı aldım Genel Hata Could not get style data
ve defalarca silip yeniden yüklememe ramen hata degismedi
ve sitenin kapanmasına bir kaç gün kaldı lütfen acil yardım
şimdiden teşekür ederim selam ve saygılar
phpbb 3.06 kullanıyorum
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

murat58 yazdı:Merhabalar
benim bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz
site adı vermek dogrumu bilmiyorum ben şansımı deneyim bir defa
benim bir sitem var http://www.karagolkoyu.org.tr site gayet düzgün ve hatasız çalışıyor burda
ama bu domain name yakında süresi bitecek ve ben bu yüzden siteyi http://www.karagolkoyu.net taşıdım
ve bu hatayı aldım Genel Hata Could not get style data
ve defalarca silip yeniden yüklememe ramen hata degismedi
ve sitenin kapanmasına bir kaç gün kaldı lütfen acil yardım
şimdiden teşekür ederim selam ve saygılar
phpbb 3.06 kullanıyorum
Şuan sitende şöyle bir hata var:
Genel Hata
template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver/template/portal/portal_body.html does not exist or is empty
Yani bahsettiği dosya veritabanında var ama dosya sisteminde yok. Demekki prosilver/template/portal/ dizininde portal_body.html isimli bir dosya oluşturulmalı.. Eğer bu dosyanın bir işelevi yoksa boş olarak oluşturulmalı..Diğer değişle dosyaları eksik yüklemişsiniz. Alternatif olarak FTP ile dosyaları gönderirken cache dosylarını da göndermişsiniz. FTP'den cache klasörünü temizlemeniz çözüm olabilir(htacess ve index.html hariç)
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir