Localhost ta phpbb3 kurmada yardım!!!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Mirza41
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Localhost ta phpbb3 kurmada yardım!!!

Mesaj gönderen Mirza41 »

Arkadaşlar ben çalışmalarıma localhostta yapmak istiyorum phpbb3 için ama bana

You are running an unsupported PHP version. Please upgrade to PHP 4.3.3 or higher before trying to install phpBB 3.0

hatası veriyo benim phptriad 2.2 ve phpbb3 ün istediklerini desteklemiyo üsteki hatada sölediği gibi ben bunu destekleyen triad tarzı localhost sağlayıcı arıyorum lütfen link ör. bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinicem 8)
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

wamp'ı öneririm.
Mirza41
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mirza41 »

Arkadaşım ben wap mı da buldum easy php yide ama türkçe dil desteklisi yokmu bunların yoksa el mahkum tabi de genede tavsiyen için saol
Mirza41
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mirza41 »

ya hala phpbb3 te hata vermeden belirli kısımda patlıyo ya ben kurulumda hata yaptım bilmiyorum üstelik phpbb2 yide bu locallerde kurmaya çalıştım databse e ulaşamama hatası verdi ....wamp ın yada easy php nin kurulumunu anlatan bi yardım istiyorum yada bhu problemimi çözecek
D@rk Lord
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen D@rk Lord »

sagol
tekne
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tekne »

Mirza41 yazdı:ya hala phpbb3 te hata vermeden belirli kısımda patlıyo ya ben kurulumda hata yaptım bilmiyorum üstelik phpbb2 yide bu locallerde kurmaya çalıştım databse e ulaşamama hatası verdi ....wamp ın yada easy php nin kurulumunu anlatan bi yardım istiyorum yada bhu problemimi çözecek
easyphp kurulumnda bişi yok 3-5 dk da kendi kendine kuruluyo ama daha sonraki mysql yönetim paneline girip orda veritabanı oluşturman lazım, üzerine sağ tuşla tıkla yönetime gir, ordan manage databes yazısına tıkla sonrada yeni bir veritabanı oluştur kısmına örn: forum yaz ve gite bas
forum isminde bi veritabanın oldu
default olarak bu veritabanının kullanıcısı "root" şifreside boş'tur bunu phpbbX kurarken kullanıcaksın zaten hepsi bu kadar.
umarım yardımı olmuştur.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir