phpBB destek veya chat forumu değildir phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Mirach yazdı:" MOD Duyuruları " forumu phpbb.com tarafından kabul görmüş , gelişmiş modların yayınlanması amacındadır.. html , dhtml , java kodlarının,scriptlerinin yayınlanması için değildir.. Lütfen bu ibareye dikkat edelim.
- Genel Tartışmalara taşındı -
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Ne ararsan onu bulursun bu kodu ekledigin zaman sitenin sol ustunde ufak bi radyo belirir bu radyoda radyo 5 tir inanmayan yada gormek isteyen ornek olarak bakabilir;
emeğine sağlık kardeş
ama sitende gezerken her seferinde ses kesiliyor bu ses kesilmesi olmadan nasıl ayarlayacağız bunu radyoda hiç kesinti olmamasını istiyorum
teşekkürler
speedtiger yazdı:ama sitende gezerken her seferinde ses kesiliyor bu ses kesilmesi olmadan nasıl ayarlayacağız bunu radyoda hiç kesinti olmamasını istiyorum
burhanabi.com için iframe kodlar hazırlamıştım.şimdi kaldırdım fakat arkadaşın forumunada kurmuştum
mirach kardeş bu iframeye nasıl radyo ekleyeceğim onu da açıklar mısın acaba
bu iframeyi de ben overal_header.tpl dosyasının en altına attım ve çok güzelmiş emeğine sağlık
biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler
en üstteki verilen kodda burası radyo bölümü sanırsam nette birçok radyonun bu şekilde kodu var istediğiniz radyonun mms adresini bulup buraya koyarsanız o radyoyu dinlersiniz..