Mesajı Sabitlemek veya Duyuru yapmak için...

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesajı Sabitlemek veya Duyuru yapmak için...

Mesaj gönderen dreamman »

Mesajı Sabitlemek veya Duyuru yapmak için ne yapmamız lazım. bir türlü bulamadım nasıl yapılacağını.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

mesajı yazarken altta "Farklı başlık gönder:"
die bir yer var orda sabit normal duyuru ve global seçenkeleri var.
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ekte mesaj gönderme alanı var. Ancak böyle bir seçenek göremedim. Bir yerlerden filan açmam mı lazım bu özelliği?
Dosya ekleri
topic.jpg
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

1) bu mesaja cevasp ise olabilir, yani konu açarken yapman lazım sabit duyuru falan filan işimi
2) yönetimde izinlerde varmıydı hatırlamıyorum ama yönetimde izinlere bak belki o fonksiyonu açmamışsındır.
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yeni konu açarken aldım ekran görüntüsünü, admin panelinde konuyla ilgili hiç bir ayar bulamadım.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

forumu sıfırdanmı kurdun çevirdinmi?
yani sıfır kurulumsa olmamsı lazım ama tam bilemiyorum bende hiç bir sorun yok yani o şekil.
dreamman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sıfırdan kurdum.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

izinlerden olabilir, izinleri kontrol et, izin olunca çıkması lazım.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
hadida
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hadida »

arkadaşın sorununu bende yaşadım çözmüştüm yönetim paneline gir açmış olduğun forumlara yönetciler gurubu için tam yönetim ver o zaman geçer problemin sabit duyuru falan çıkar.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir