arkadaşlar Live Statistics Mod yani canlı istatistik modu var bende ********** de kullanılan ama bendeki index.php ye entegrasyonu ezportala yapmaya uğraştım bi türlü yapamadım tablo küçük oldu sonra ansayfadaki kimler online kısmındaki yazılar gitti moderatörlerimizden ricam bu modu ezportala entegre etmeleri şimdiden tşkler
Modun Adresi: http://www.phpbb2.de/dload.php?action=file&file_id=606
Live Statistics Mod ezportal
ben modun içerisinde yazanı yaptım ama olmadı yani ;
yazıyor.********** bana bunu yaparsan düzelir dedi.32 olan kısmı 50 yaptım bişey olmadı,10 yaptım yine bişey olmadı
Kod: Tümünü seç
# Baslikta karakter uzunlugunu belirlemek için, asagidaki bölümlerde 6 defa bulabileceginiz 32 olan degeri azaltarak veya çogaltarak ayarlayabilirsiniz.
yazıyor.********** bana bunu yaparsan düzelir dedi.32 olan kısmı 50 yaptım bişey olmadı,10 yaptım yine bişey olmadı

Re: Live Statistics Mod ezportal
dj_akman yazdı:arkadaşlar Live Statistics Mod yani canlı istatistik modu var bende ********** de kullanılan ama bendeki index.php ye entegrasyonu ezportala yapmaya uğraştım bi türlü yapamadım tablo küçük oldu sonra ansayfadaki kimler online kısmındaki yazılar gitti moderatörlerimizden ricam bu modu ezportala entegre etmeleri şimdiden tşkler
Yaw Çok Basit Olay İndex.php de yapacağınız Değişiklikleri Portal.php de yapın sonra portal_body.tpl dosyasındaki tablo yapısına dikkatli ekleyin ben ekledim sorunsuz isterseniz kodu veririm ama dreamweaver gibi bi editor de düzenleyin.Kimler Online kısmındaki yazıların silinme sebebi langmain dosyasına eklediğiniz istatistik dil eklentisi yüzünden oldu.
Re: Live Statistics Mod ezportal
zuper yazdı:dj_akman yazdı:arkadaşlar Live Statistics Mod yani canlı istatistik modu var bende ********** de kullanılan ama bendeki index.php ye entegrasyonu ezportala yapmaya uğraştım bi türlü yapamadım tablo küçük oldu sonra ansayfadaki kimler online kısmındaki yazılar gitti moderatörlerimizden ricam bu modu ezportala entegre etmeleri şimdiden tşkler
Yaw Çok Basit Olay İndex.php de yapacağınız Değişiklikleri Portal.php de yapın sonra portal_body.tpl dosyasındaki tablo yapısına dikkatli ekleyin ben ekledim sorunsuz isterseniz kodu veririm ama dreamweaver gibi bi editor de düzenleyin.Kimler Online kısmındaki yazıların silinme sebebi langmain dosyasına eklediğiniz istatistik dil eklentisi yüzünden oldu.
index.phpdekileri portal.phpde yapmayı biliorum tabi ki sende iice şey yaptın yani ama sorun şu ki tablonun boyutu diğer tablolara göre dar kalıo oynamalar yapsam da yine azcık bişi kalıo

ya şimdi okula gideceğim kendi forumuma yüklerdim ama.Bende önceden kurmuştum böyle bir sorun çıktı dediğin gibi ama daha sonra farkettimki tema dosyalarını editlerken tablo yapıları bazen subsilverla uyuşmuyor yani portal_body.tpl dosyasının sağ tarafında olan biyerin tablo yapısını kopyala ve kendi kurcağın moda uyarla.Ben bazı modları böle yaptım ve oldu hiç kayma falanda yapmadı.
Yardımcı olmuşsam ne mutlu bana.
Saygılar
Yardımcı olmuşsam ne mutlu bana.
Saygılar
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir