phpbb + phpbb plus da hata verdi!!!

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
zararsiz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb + phpbb plus da hata verdi!!!

Mesaj gönderen zararsiz »

Warning: init_userprefs(): Unable to access ./language/lang_turkish/lang_ctracker.php in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 474

Warning: init_userprefs(./language/lang_turkish/lang_ctracker.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 474

Warning: init_userprefs(): Failed opening './language/lang_turkish/lang_ctracker.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 474

Warning: init_userprefs(): Unable to access ./language/lang_turkish/lang_news.php in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 475

Warning: init_userprefs(./language/lang_turkish/lang_news.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 475

Warning: init_userprefs(): Failed opening './language/lang_turkish/lang_news.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 475

Fatal error: Call to undefined function: get_user_tree() in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 489
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

language/lang_turkish klasörü içerisindeki Türkçe dil dosyalarınız eksik veya yok.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Evt

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tabii eski versiyonlarda ctracker tracker adlı güvenlik sistemi yoktu 1.53 de ise Default özellik olarak geldi. 1.53 ün orjinal ingilizce dil dosyası içine gir ve oradaki lang_ctracker.php isimli dosyayı bul ve sitendeki lang_english içerisine yükle sorun düzelecektir. Ama bu kezde admin panele giriş yaptığında başka bir hata ile karşılaşacaksın işte o zamanda yine orjinal ingilizce klasör içindeki lang_admin_captcha.php isimli dosyayı türkçe dil klasörünün içine koyman gerekecek yaparsan kesin düzelir merak etme :D
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
zararsiz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:P arkadaslar yardımınız için tşkler

ama

Fatal error: Call to undefined function: get_user_tree() in /data/members/free/tripod/uk/z/a/r/zararsiz/htdocs/root/includes/functions.php on line 489

hatası kaldı bir tek lütfen yardım edin!!!
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Tamam

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tamam kesin eksik bişeyler yapmışsın. Şimdi ilk önce PLUS 1.53 ün tüm dosyalarını web sitene yükleyip eski dosyalar ile değiştirdin mi ?

Birde upgrade isimli klasörün içindeki bütün install.php dosyalarını sitene yükleyip onları çağırdın mı (yani sql güncelledin mi ) bak mesela upgrade isimli klaösrün içinde update_phpbb_20xx_to_plus_153.php ismli dosya var onu siten ana klasörüne yükleyip çağıracaksın. Oradaki tüm update dosyalrını öle yapacaksın yoksa düzelmez.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
zararsiz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpplus

Kardeş saol Hallettim ben
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir