sÜPER moderatör--Co admin rütbesini nasıl verebilirim...

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Lastbaron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sÜPER moderatör--Co admin rütbesini nasıl verebilirim...

Mesaj gönderen Lastbaron »

lütfe yardımcı olurmusun.Moderatörlükten başka böle rütbeler atıyamıyorum..
yardım edin bana sitem için

last_baron@msn.com
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

yönetimden grup oluşturacaksın ve oluşturduğun grupların izinleri oluşturacasın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lastbaron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bana bunu nasıl yapacağımı daha açık anlatabilir misin??

İstersen msn den konuşalım : last_baron@msn.com

last_baron@msn.com
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

msn yasak siteden uzaklaştırılma sebebidir.

Biraz kurcala, kullanıcı grubu oluşturuyorsun sonra izinlerde bu gruba izinleri veriyorsun, süper mod için Global moderatör izinlerini kopyalabilirsin.

Sonra yetki vereceğim üyeyi o gruba atıyorsun.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lastbaron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çok şey isticem ama ltf resim ile anlatırsan daha iyi anlarım ve sana ömür boyu minnettar kalırım..

last_baron@msn.com
Lastbaron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

KV pusu adlı bir grup oluşturdum...Grubu oluşturuken bir arkadaşımı grubun modu yaptım..Ama izinlere gelince global mod gibi şeler görmedim..İzinlere gelince normal üyeye modluk verilir gibi şeler çıkıo... :cry:

last_baron@msn.com
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir