Kayıtlı Kullanıcı nedir?

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
redmole
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayıtlı Kullanıcı nedir?

Mesaj gönderen redmole »

Resimde de görüldüğü gibi Forumun sağ üst bloğunda bulunan istatistik penceresindeki Kayıtlı Kullanıcılar dediği şey nedir? sitede kayıtlı 1700 kadar üye olmasına karşın bu 46 sayısını anlayamadım :D

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ATILGAN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ATILGAN »

Orada sitenen kaç kişi kayıtlıysa onu göstermesi lazım ama bir hata var. Bu yazı ne zamandan beri öyle , bu yazı gözükmeden önce neler yaptın.

portal_body.tpl dosyasını aç bak belki oradan kod değiştirirken hata yapmış olabilirsin.
redmole
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen redmole »

Valla kurduğumdan beri böyle aslında. Sistemde herhangi bir modifikasyona gitme ihtiyacı duymadım. yani hiç bir dosya ile oynamadım. portal_body.tpl dosyasına bakıcam tekrar. Ama aklıma takılan bir şey daha var, Sitede 3 adet farklı tema yüklü. Dolayısıyla 3 adet portal_body.tpl dosyası var. 3 temada da aynı gözüküyor. Bu da portal_body.tpl ile ilgili olmadığı anlamına gelmez mi?
ATILGAN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ATILGAN »

o zaman portal_body.tpl dosyasından değilse mysql'den bir sorun vardır sorunun hangi tablodan olduğunu bilmiyorum ama phpbb_stats_config ve phpbb_stats_modules tablolarına bir bak.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir