Login girişi Dİrek

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
BYSERCAN07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Login girişi Dİrek

Mesaj gönderen BYSERCAN07 »

Arkdaşlar ben smf deki gibi bi özellik arıyorum mesala http://www.siteismi.com olarak girdinizde direk karşınıza login ekranı gelemsini istiyorum Umarın anlatabilmişimdir Yardımlarınız için şimdiden çok saolun iyi veay kötü :roll:
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

index.php 'de

Kod: Tümünü seç

//
// End session management
//

altına

Kod: Tümünü seç

if ( !$userdata['session_logged_in'] )
{
redirect(append_sid("login.$phpEx?redirect=login.$phpEx", true));     
}
ekleyin dediğiniz olur..
BYSERCAN07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çok saol Yarıdmalrın için yavaş yavaş söküyoruz phpbb yi bakalım :o
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen by-keskin »

Peki aynı SMF deki gibi bu alana sadece kayıtlı kullanıcılar girebilir nasıl yazarız... :D

NOT: firebilir düzeltildi :d
En son by-keskin tarafından 03.06.2007, 14:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
BYSERCAN07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet güzel fikir bende istiyom :lol: Şakayı bırakırsam Güzel Bi şey oda olabilir bunu yapmışken oda olsun bari varsa paylaşılırsa çok makbule geçer :D
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

firebilir ne demek ?

sürekli SMF de bu böyle bu nasıl olur deniyor da 1 SMF bilme zorunlulugumu var acaba afedersiniz ama..
konuda hiçbir derinlik yok, SMF nedir ? dünya phbbb'ye giderken.. bu şekilde nasıl kendimizi verebiliriz ha vermeyin derseniz özür diliyorum ama konu smf degil ki, phpbb'ye dair isteklerimiz varsa ltf yazalım, 1 baska forumda detayı şudur derseniz de örnegi ve teknik acıklaması gerekmez mi..?

ltf alınganlık olmasın ama sanırım ki çok basit şeyler için uğraşlar veriyoruz.. afedersiniz ama smf dediginiz aslında hiçbirşey degil..
BYSERCAN07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

smf bişey olsaydı şuanda sitemde smf kurulu olurdu ben sadece o özelligi smf de gördügüm için yazdım eger ıpb ve vb mybb olsa onuların adını yazardım :wink:
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Nix yazdı:firebilir ne demek ?

sürekli SMF de bu böyle bu nasıl olur deniyor da 1 SMF bilme zorunlulugumu var acaba afedersiniz ama..
konuda hiçbir derinlik yok, SMF nedir ? dünya phbbb'ye giderken.. bu şekilde nasıl kendimizi verebiliriz ha vermeyin derseniz özür diliyorum ama konu smf degil ki, phpbb'ye dair isteklerimiz varsa ltf yazalım, 1 baska forumda detayı şudur derseniz de örnegi ve teknik acıklaması gerekmez mi..?

ltf alınganlık olmasın ama sanırım ki çok basit şeyler için uğraşlar veriyoruz.. afedersiniz ama smf dediginiz aslında hiçbirşey degil..
Mesajın çok anlamsız kardeşim, merak etme biz phpBB' ye gereken önemi senden fazla veriyoruz ve yeni bişi katalım diye uğraşıyoruz Eğer SMF' yi birşeye benzetseydim burda olmaz ve kurduğum sitelerde phpBB değil SMF kullanırdım...

Biz sadece SMF' de olan bir özelliği phpBB'ye nasıl dahil edebiliriz diye tartışıyoruz, birbirimize destek oluyoruz, lütfen böyle anlamsız şeylere kafanı yorma emin ol phpBB dünyada 1 numaralı forum sistemi...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

iyide girişi direk login.php'ye yönlendirdigimizde arama motorları sitemizi nasıl tarayacak.

Google gibi arama sitelerinde forum çıkmaz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Ayrıca bazı misafirler için olumsuz etki yaratabilir. Siteye girdiğinde karşına direk login ekranı çıkıyor diyelim, altta da üye değilseniz olun yazısı. Ne bileyim sanki üye olmazsan siteme birazcık bile bakmaya hakkın yok dermiş gibi geldi bana. Bunun yerine misafir yekilerini kısıtlama modunu kurabilirsin.
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
BYSERCAN07
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Büyük bi İste Hedefliyosan zaten Gooole ye ile nereye kadar ben 4 siteye reklam vererek başlıcam işe maaşı almayı bekliyorum :oops:

32 bin tekil hitli
20 Bin tEkil hitli
80 bin tekil hitli
62 bin civarı tekil hitli siteler buldum onlara ortalama 1 ay kadar reklamalr verilince zaten bu uygulamayı iptal edicem istedigim bi üye düzeyi tutturunca misafirleri herşeyi açıcam tabiki cvp özellini deil :D

Derdim Benim Üye sayısını istedigim düzeye getirmek onun içinde misafire deil üyeye ihtiyacım var :wink:

herkese olumlu yada olumsuz bi cvp yazdıgı için tşk ederim :lol:
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

by-keskin , smf ya da bir baska opensource için yorum yapmıyorum, konuya dair açıklık getirilmemesine dair yazıyorum, smf'de falanca şey nasıl derken o "falanca şeyin" aslında ne olduguna dair yazı gelmiyor, basit 1 şey belki ama smf'deki konuyu bilmeyince nasıl yorum yapılabilir.
Kullanıcı avatarı
by-keskin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Nix yazdı:by-keskin , smf ya da bir baska opensource için yorum yapmıyorum, konuya dair açıklık getirilmemesine dair yazıyorum, smf'de falanca şey nasıl derken o "falanca şeyin" aslında ne olduguna dair yazı gelmiyor, basit 1 şey belki ama smf'deki konuyu bilmeyince nasıl yorum yapılabilir.
Bilmeyenleri yoruma zorlamıyoruz ki dostum bilenler işte böyle yorumunu yapıo zaten :wink:
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

yorumumu ekleyip konuyu saptırmak istemezdim fakat aynı sorundan bende muzdarip durumdayım.

Smf , vbulletin , vanilla vs.. forum sistemlerindeki diziliş,görünüş,teknik içerikten bihaber olabiliriz.şahsen ben öyleyim.
İstenilen özellik , bir resim dahi eklenerek açıklığa kavuşabilir.Pekte popüler olmayan bir X forum sisteminden bir özelliği beğendiniz.Birinin " kategoriler X teki gibi olsun " isteğini ne kadar cevaplandırabilirsiniz ?
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir