Aktivasyon

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GodNarnia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aktivasyon

Mesaj gönderen GodNarnia »

Merhaba arkadaşlar :idea:

Yönetim panelinde aktivasyon kodu "kapalı" olmasına rağmen, kullanıcılara aktivasyon maili gönderiyor + onaylanmadıkça da siteye giriş izni vermiyor...Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
GodNarnia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GodNarnia »

Belirtmeyi unuttum:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Böyle bir hata veriyor, emailer.php diye bir dosya da bulamadım, ne yapmam lazım :cry:
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

emailer.php sanirim includes'in içinde..
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Bu sorun host ile alakalıydı galiba. Bununla ilgili başlıkların sitede mevcut olması gerek.

Kod: Tümünü seç

Failed sending email :: PHP ::
direkt bu şekilde "Her Terim İçin arama" yaparsan bir çok başlığa ulaşırsın.
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

bu enteresan 1 değişkendir..

siz tr.tc gibi bir free site kullanıyorsunuz sanırım onlara dair lokal sorunlar olabilir, iyi de çalışmazlar..

ancak şu ilginc, siz pano yöneticisi aktivasyonu yapmanıza ragmen hala mail gidiyorsa burada sistematik sorun vardır..

siz pano yöneticisi yaptıgınız zaman mysql'de phpbb_config tablosunu açıp bakarmısınız

require_activation

fieldi ne durumda 0 / 1 / 2 bu değişkenlerden birini barındırıyor olmalı.. siz de bu "2" dediginize göre ? öyle mi..

bir de eger free site ise siteniz smtp ayarlarını yaptıgınız yer nedir o kısmı imajlayıp buraya koyabilirmisiniz..

yani azcık bilgi sahibi olabilmeliki çevresel etkenlere dair yorum yapılabilsin.. bir de bu includes/emailer.php 'nin 225 240 satırları arasını eger oraları kestiremiyorsanız hepsini buraya koyabilirmisiniz neymiş o satırlar, eger hic dokunmadıysanız buluruz dfa daha önce emailer.php ye mod eklentisi yaptıysanız malum satırlar şaşabilir o nedenle rica ediyorum..

ayrıca bu sorun sürekli mi, yoksa 3-5 lük mü? durduk yere mi..
cimbomlu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cimbomlu »

Sorun sürekli ya.Ama şimdi geçtiyse bilemem kardeşin sitesine üye olduğumda başıma gelmiştide.Aktivasyon kodu istiyo ama kod gelmiyo hata veriyodu :roll:
Gençliğin buluşma noktası
Üye olun eğlenceye sağ tıklayın

GencForums.Com
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir