site açılmıyor hata veriyor :(
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
site açılmıyor hata veriyor :(
phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_config.ibd' (errno: 1)
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 215
File : common.php
arkadaşlar sitede bu hata yazıyor ne olmuş olabilir nerden düzeltirim akşam birşey yoktu yaw yardımlarınızı bekliyorum
DEBUG MODE
Line : 215
arkadaşlar sitede bu hata yazıyor ne olmuş olabilir nerden düzeltirim akşam birşey yoktu yaw yardımlarınızı bekliyorum
Sana çok pratik bir önerim olacak :
Veri tabının ismini vede şifresini bilyorsundur dimi ?
O zman 2.0.21 versiyon bir forumu sitemizin download bölümünden indir sonrada kendi forumunun üstüne dosyaları yükle tüm dosyaları yükle FTP den yüklerken bu dosyalar zaten var değiştireyim mi diye san soru soracaktır sende YES TO ALL diyerek cevap ver. (cute FTP içn)
Sonrada inst5all vede contrip dosyalarını SİL . (SAKIN YENİDEN KURULM YAPMA YANİ )
sOnra ise eski veri tabanı bilgilerini yeni yüklediğin dosyalar içindeki config.php nin içine yaz hepsi bu kadar.
O zman 2.0.21 versiyon bir forumu sitemizin download bölümünden indir sonrada kendi forumunun üstüne dosyaları yükle tüm dosyaları yükle FTP den yüklerken bu dosyalar zaten var değiştireyim mi diye san soru soracaktır sende YES TO ALL diyerek cevap ver. (cute FTP içn)
Sonrada inst5all vede contrip dosyalarını SİL . (SAKIN YENİDEN KURULM YAPMA YANİ )
sOnra ise eski veri tabanı bilgilerini yeni yüklediğin dosyalar içindeki config.php nin içine yaz hepsi bu kadar.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yeni date base ismini öğren ayrıca eski date basenin silinip silinmediğini sor vede ismini değiştirip değiştirmediklerini .megaplatform yazdı:kardeş şimdi baktım plesk ten siteme yeni bir plesk kurmuşlar database adı falan değişmiş onu nasıl yapıcam
Sana verecekleri bilgiler doğrultusunda forum klaösrün içindeki config.php içine girerek yeni şifreni ve yeni veri tabanı ismini yaz.
Kod: Tümünü seç
Eğer eski date baseni komple silmişlerse elinden bişey gelmez.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kardeş bende de:NEFRİT yazdı:Sana çok pratik bir önerim olacak :
phpBB : Critical Error
DEBUG MODE
Line : 213
hatası veriyor.
Ama dediğin gibi yeni dosyaları indirip siteme upload edersem o dosyalar değişecek. Dolayısıyla dosyalara yaptığım mod uyarlamaları gidecek değil mi? Yanılıyorsam acil cevap lütfen

http://www.osmankaraca.com/forum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir