color_grup modunu kurmaya calsısırken anasayfamda assadaki gibi bir hata olustu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim...
Bir hata oluştu
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'kral_uk_db.phpbb_color_groups' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_color_groups WHERE hidden = 0 ORDER BY order_num ASC
Line : 229
File : functions_color_groups.php
color_grup ta hata olustu
modun SQL sorgusunu yapmamışsın, onu yap düzelir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Öncelikle Color Groups Modundan çıkan nivisec_install.php dosyasını ve nivisec_shema dosyasını ftp yolu ile sitene yerleştir... Daha sonra nivisec_install.php dosyasının uzantı yolunu yazarak dosyayı çalıştır karşına bir yükleme bölümü gelecek... Bu yükleme bölümünde Submit butonuna basacaksın daha sonra tabloların oluşturulduğu konusunda bir bilgi ekranı gelecek... Eğer Her satırın başındaki kutuda yeşil renkli "OK" yazıyorsa tamamlandır demektir... Tekrar ftpye girip nivisec_shema ve nivisec_install.php dosyalarını sileceksin... Eğer nivisec imzalı bir mod değilse onda da sql sorgu dosyasını bularak işlemini yapabilirsin... Sadece dosya isimleri değişecektir... Eğer modun içinden çıkan yükleme hakkında bilgi veren not defteri dosyasını iyice kontrol edersen ilk önce yapmanı istediği şey sql sorgularını çalıştırmaktır... 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir