Google Bandwith Katilimi :)

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Google Bandwith Katilimi :)

Mesaj gönderen Flame »

Merhabalar arkadaşlar.. Uzun süredir derin bir şekilde araştırıyorum.. Hostçumada danıştım.. Google botları siteyi indexlemek için girdiklerinde bandwithe yogun ölcüde hasar veriyorlar :) Yani eskiden günde 450 mb yiyen forumum simdi günde 1.200 yemeye basladı.. İşin komik yanıda yenen bw'nin büyük bir kısmı amerikaya ait :) Yani google amcayı durdurmanın bir yolu varmıdır.. Meta tag'dan 15 günde bir ayarı yapılabilicegi söylendi ama ben istiyorumki hiç giremesinler.. Hergün google ip'si banlamaktan bıktım =) Öneriniz varsa paylasırmısınız..

Saygılarımla..

( Dipnot : Yeterli aramayı yaptım.. Buradada bw , bandwith , google , spambot vs diye arattım ancak sorunumun çözümüne tam olarak ulasamadım.. Topici bu nedenle açtım.. )
Ibanez Rg2550z vs Fender American Strat.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

millet google gelsin sitemi tarasın der.

sitenin arama motorlarınca taranmasını istemiyorsan robots.txt dosyasını aç, yoksa bir tane oluştur. içine taranmasını istemedin dosya ve klasörleri yaz.
dosya.php yerine root klasöründe bulunan dosya isimlerini, klasör yazan yere klasör isimlerini yaz.

Kod: Tümünü seç

User-agent: *
Disallow: /dosya.php
Disallow: /klasör/
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Flame
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Flame »

Çok saol Dn_35 ..

Haklısın ama google amca indexlemeye devam ederse bw sıkıntısı çekicez. O yüzden :)
Ibanez Rg2550z vs Fender American Strat.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir