Bi Yardım kolay bir soru

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen serkan_u19911 »

1.Aklıma bir soru daha geldi ben birini mod yaptığımda ona direk mod resmi gelmesiin istiyorum olabilirmi

2.ve bende bir sürü şey var co-admin super mod falan bunları işe yarar hale nasıl getiririm sadece resim olarak kalsa olurmu?
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kelkirpi »

serkan_u19911 yazdı:Bir Sitemi gözden geçirirmisiniz eksik bir şeyi varmı varsa söyleyin lütfen sağlam bir site yapmak istiyorum da :S
Öncelikle fazlalıkları kaldırmalısın, çok gözü yoruyorlar. Heryer banner, reklam vs. Çok cafcaflı olmuş. Biraz sadeleştirmelisin bence. Sonra ilk göze çarpan klasör ikonların; teman siyah onlar beyaz ve kenarları iyi temizlenmemiş kötü duruyor. Onları değiştirmelisin. Forum ikonlarının bir kısmında da aynı şey söz konusu.. En altta klasör ikonlarını gösteren açıklama sağa yanaşık kalmış onu ortalamalısın. Yeni mesaj var ve Yok yazıları da uçmuş.. Forum saatin geri kalmış saat 12de 10'u gösteriyor. Ayar lazım. Logondaki LF karakterleri oturmamış, kenarları kirli kalmış. En altta bir link var (http://community.mikelothar.com/) nedenini anlamadım.. Falan filan.

Velhasıl biraz sadeleştirmeyle daha az göz yoran bir hale gelse daha iyi olur.

Başarılar..
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Saol bunları en göz önünde bulundurcam

16 yaşındayım sitenin herşeyini ben yaptım yanımda bir yardımcı olsa site daha güzel olucak tek yapmak kadar zor bişey yok
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

http://community.mikelothar.com/) bu site nerde bi türlü bulamadım
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

senin siteni biliyorum çok güzel baya bir uğraşmışsın bana yardım edebilecek birilerini tanıyormusun valla çok yardımcıya ihtiyacım var her konuda...
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sanırım o benim bir moddan kalma siliyim o zmn onu
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

peki bu?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kelkirpi yazdı:
Öncelikle fazlalıkları kaldırmalısın,
derken?
Kullanıcı avatarı
serkan_u19911
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kelkirpi yazdı:
serkan_u19911 yazdı:Bir Sitemi gözden geçirirmisiniz eksik bir şeyi varmı varsa söyleyin lütfen sağlam bir site yapmak istiyorum da :S
Öncelikle fazlalıkları kaldırmalısın, çok gözü yoruyorlar. Heryer banner, reklam vs. Çok cafcaflı olmuş. Biraz sadeleştirmelisin bence. Sonra ilk göze çarpan klasör ikonların; teman siyah onlar beyaz ve kenarları iyi temizlenmemiş kötü duruyor. Onları değiştirmelisin. Forum ikonlarının bir kısmında da aynı şey söz konusu.. En altta klasör ikonlarını gösteren açıklama sağa yanaşık kalmış onu ortalamalısın. Yeni mesaj var ve Yok yazıları da uçmuş.. Forum saatin geri kalmış saat 12de 10'u gösteriyor. Ayar lazım. Logondaki LF karakterleri oturmamış, kenarları kirli kalmış. En altta bir link var (http://community.mikelothar.com/) nedenini anlamadım.. Falan filan.

Velhasıl biraz sadeleştirmeyle daha az göz yoran bir hale gelse daha iyi olur.

Başarılar..
Şimdi bir bak kardeş banner yapmay açalışcam valla tek yaptığım banner bu :D saatde kafamı bozdu ya 20 dakka ageri yada ileri
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir