Başlık birleştirme

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
simurg
Kayıtlı Kullanıcı

Başlık birleştirme

Mesaj gönderen simurg »

phpbb plus 'ta başlık birleştirme özelliği var mı. Yani konusu aynı olan iki farklı başlık aynı konu başlığında birleştirilebilir mi? Yoksa bunun için kurulması gereken bir mod mu var?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Var.Başlığa girdiğinizde sayfanın sol alt kısmındaki simgelerden bir tanesi bu görevi görüyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
müzik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen müzik »

Şöyle bir sorun var: Aynı kategori içindeki bir başlığı diğer bir başlığın altına taşıyamıyorum ya da iki başlığı birleştiremiyorum.
Esquare yazdı: Var.Başlığa girdiğinizde sayfanın sol alt kısmındaki simgelerden bir tanesi bu görevi görüyor
Bu simge ile başlığı bir forumdan alıp diğerine taşıyabiliyoruz ama aynı forum içinde işe yaramıyor. Bunu nasıl çözeceğiz...
Nouma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nouma »

müzik yazdı:Şöyle bir sorun var: Aynı kategori içindeki bir başlığı diğer bir başlığın altına taşıyamıyorum ya da iki başlığı birleştiremiyorum.
Esquare yazdı: Var.Başlığa girdiğinizde sayfanın sol alt kısmındaki simgelerden bir tanesi bu görevi görüyor
Bu simge ile başlığı bir forumdan alıp diğerine taşıyabiliyoruz ama aynı forum içinde işe yaramıyor. Bunu nasıl çözeceğiz...
mod bölümünde var bu mod mesaşları kaydırabiliyosun
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir