Bir host tan başka bir hosta forum aktarımı

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bir host tan başka bir hosta forum aktarımı

Mesaj gönderen Echo »

arkadaşlar ben funpic.org hostundan paralı bir hosta geçtim.funpicteki forumumun tamamını paralı hosta aynı şekilde atmak istiyorum bir sürü mod var forumda onların bozulmamasını istiyorum nasıl olcak bu?
scream_42
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen scream_42 »

kardeş ben dosyaları aynen taşıdım. Önce veritabanına bağlanamadı. Onu config.php den hallettim. Ama yine hata veriyor.

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=3410

Buradaki hatayı veriyor. Oraya da yazmama rağmen hala kimse cevap vermedi ve sitem 2 aydır kapalı. Yöneticiler tatilde galiba.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

funpic hiç kullanmadım ama veritabanı yedeği alabiliyorsan ve FTP erişimin varsa yedeklerini alıp yeni hostuna taşıyacaksın.

Yedeklerini alabiliyorsan nasıl yapacağın phpBB Destek bölümündeki makalelerde detaylı anlatılıyor.

Yedeklerini alamıyorsan taşıyamazsın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Echo »

Funpic in mysql php ve ftp gibi güzel destekleri var. bi deneyeyim..
scream_42
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen scream_42 »

Dn_35 yazdı:funpic hiç kullanmadım ama veritabanı yedeği alabiliyorsan ve FTP erişimin varsa yedeklerini alıp yeni hostuna taşıyacaksın.

Yedeklerini alabiliyorsan nasıl yapacağın phpBB Destek bölümündeki makalelerde detaylı anlatılıyor.

Yedeklerini alamıyorsan taşıyamazsın.
Öncelikle teşekkürler cevabınız için. Ben yedeklerimi zaten aldım ve yeni hosta attım. Ama anlayamadıgım bir hata veriyor.

http://www.osmankaraca.com/forum
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Echo »

denedim olmuyor. hata veriyor çok sayıda hata..Nasıl yapcam yaw. boşuna mı aldık parayla yeni hostu yaw :(
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Echo yazdı:denedim olmuyor. hata veriyor çok sayıda hata..Nasıl yapcam yaw. boşuna mı aldık parayla yeni hostu yaw :(
hatalı yüklemişsindir, hostçuna söyle yedeğini o yüklesin, mysql'dan hemen yükler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Echo »

Dn_35 yazdı:
Echo yazdı:denedim olmuyor. hata veriyor çok sayıda hata..Nasıl yapcam yaw. boşuna mı aldık parayla yeni hostu yaw :(
hatalı yüklemişsindir, hostçuna söyle yedeğini o yüklesin, mysql'dan hemen yükler.
öyle yaptım zaten bilgileriniz için tşkler...
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir