çoklu rütbe

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
karanima
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çoklu rütbe

Mesaj gönderen karanima »

arkadaşlar çoklu rütbe adlı modu kurdum.çokta güzel çalışıyor fakat şöyle bir sorunu var.default olarak 3 rütbe seçili olarak geliyor.

mesela bir üyenin rütbesi acemi üye ise alt alta 3 tane acemi üye yazıyor.bu durumda her yeni üyeye düzenleme gerekiyor.bunu ilk başta bir rütbe seçili olrak nasıl yapabiliriz.resimde de görünüyor.anlatamamış olabilirim.sql sorgusunda mı değişiklik olacak.yardım eden olursa sevinirim.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

kısaca 1. sıra hariç diğerlerinde atanmış seviye yok yazsın istiyorum..
karanima
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bana yardım edebilecek biri yok mu kardeşler? :roll:
Kullanıcı avatarı
divane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen divane »

bu hangi mod kardeşim dosya linkini de buraya eklersen biraz kurcalayabilirim..
büyük ihtimalle "option selected" değerinin değişmesi gerekiyor..
karanima
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

EKTE VERDİM KARDEŞİM.YARDIM EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.HER YENİ ÜYEYLE UĞRAŞMAKTAN YORULDUM :?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
divane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen divane »

öncelikle php bilmiyorum onu söyliyim :)
o yüzden yedeğini aldıktan sonra yap dediğim değişiklikleri..
admin/admin_users.php
dosyasında

Kod: Tümünü seç

// Mighty Gorgon - Multiple Ranks - BEGIN
		$selected1 = ( $this_userdata['user_rank'] == '-2' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected2 = ( $this_userdata['user_rank2'] == '-2' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected3 = ( $this_userdata['user_rank3'] == '-2' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected4 = ( $this_userdata['user_rank4'] == '-2' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected5 = ( $this_userdata['user_rank5'] == '-2' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$rank1_select_box = '<option value="-2"' . $selected1 . '>' . $lang['No_Rank'] . '</option>';
		$rank2_select_box = '<option value="-2"' . $selected2 . '>' . $lang['No_Rank'] . '</option>';
		$rank3_select_box = '<option value="-2"' . $selected3 . '>' . $lang['No_Rank'] . '</option>';
		$rank4_select_box = '<option value="-2"' . $selected4 . '>' . $lang['No_Rank'] . '</option>';
		$rank5_select_box = '<option value="-2"' . $selected5 . '>' . $lang['No_Rank'] . '</option>';
		$selected1 = ( $this_userdata['user_rank'] == '-1' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected2 = ( $this_userdata['user_rank2'] == '-1' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected3 = ( $this_userdata['user_rank3'] == '-1' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected4 = ( $this_userdata['user_rank4'] == '-1' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected5 = ( $this_userdata['user_rank5'] == '-1' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$rank1_select_box .= '<option value="-1"' . $selected1 . '>' . $lang['Rank_Days_Count'] . '</option>';
		$rank2_select_box .= '<option value="-1"' . $selected2 . '>' . $lang['Rank_Days_Count'] . '</option>';
		$rank3_select_box .= '<option value="-1"' . $selected3 . '>' . $lang['Rank_Days_Count'] . '</option>';
		$rank4_select_box .= '<option value="-1"' . $selected4 . '>' . $lang['Rank_Days_Count'] . '</option>';
		$rank5_select_box .= '<option value="-1"' . $selected5 . '>' . $lang['Rank_Days_Count'] . '</option>';
		$selected1 = ( $this_userdata['user_rank'] == '0' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected2 = ( $this_userdata['user_rank2'] == '0' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected3 = ( $this_userdata['user_rank3'] == '0' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected4 = ( $this_userdata['user_rank4'] == '0' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$selected5 = ( $this_userdata['user_rank5'] == '0' ) ? ' selected="selected"' : '';
		$rank1_select_box .= '<option value="0"' . $selected1 . '>' . $lang['Rank_Posts_Count'] . '</option>';
		$rank2_select_box .= '<option value="0"' . $selected2 . '>' . $lang['Rank_Posts_Count'] . '</option>';
		$rank3_select_box .= '<option value="0"' . $selected3 . '>' . $lang['Rank_Posts_Count'] . '</option>';
		$rank4_select_box .= '<option value="0"' . $selected4 . '>' . $lang['Rank_Posts_Count'] . '</option>';
		$rank5_select_box .= '<option value="0"' . $selected5 . '>' . $lang['Rank_Posts_Count'] . '</option>';
		// Mighty Gorgon - Multiple Ranks - END
burda -2 olan yerleri 0 yap
0 olan yerleri de -2 yap bakalım bir değişiklik olucak mı :roll:

olmazsa daha sonra hepsini -2 yaparak dene bakalım..
bu bölümü kurcala yani..
burdaki 0 -1 ve -2'lerde bitiyo olay..
değişiklikleri yaptıktan sonra sayfaya bak,orda da değişiklik oluryorsa iyi yoldayız demektir :)
ben bişey bilmediğim için genelde böyle deneme yanılma yoluyla çözüyorum sorunları..
bilen biri gelir de yardımcı olursa bişey diyemem tabi ama bilen biri gelene kadar böyle deneme yanılma olarak idare et :D
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir