Üye giriş sorunu
Üye giriş sorunu
Benim forumda giriş yapıyorum.Bir sayfayı tıklıyorum yeniden giriş istiyor.Bu artık sık sık olmaya başladı.Sürekli giriş istiyor.Ne yapmam gerekir?
yanlız sende oluyorsa çerezlerden olabilir, bilgisayarındaki tanımlama bilgilerini temizle.
yönetim genel ayarlardan oturum süresini arttırırabilirsin.
yönetim genel ayarlardan oturum süresini arttırırabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ewet bende aynı dertten yanıyorum . Forum klasörünü sıfırdan yükledim . config.php yi eski olanı yükledim install ve contrib klasörlerini sildim . eski veritabanı ellemedim . Aynı sorun var . her hangi bir katagoriye tıklayarak giriş yapınca bir sorun yok hemen giriyor . ama girişe tıklayarak giriş deneyince ve sayfa altındaki kimler çevrim içi kısmının altında bulunan giriş kısmından girerken 1. girişte giriş yapmıyor 2.de ancak giriyor .CoMR@De85 yazdı:Bütün üyelerde aynı sorun yaşanıyor,sadece bende değil.Artık beni bile çileden çıkartıyor.Lütfen bi yok çare gösterin.
ben forumu ilk kurduğumda 2.0.18 di sonradan 2.0.22 ye update yapmıştım . bunla alakalı olabilirmi .
bir problemimde giriş yapınca frameden kullandığım radyo kapanıyor .
bunu sıfırdan bakşa bir sitemde 2.0.22 versiyonunu kurdum . giriş yapınca ondada kapanıyor . 3 rc1 de ve plusta sorun olmuyor giriş yapınca radyo kapanmıyor .
auto cokiees denedinmi
bu konularda 1 numaradır.dediğiniz sorundan bendede vardı
bu mod çözdü
bu konularda 1 numaradır.dediğiniz sorundan bendede vardı
bu mod çözdü
- Dosya ekleri
-
- auto_cookies_202a.zip
- (6.68 KiB) 169 kere indirildi
pardon anlatımı yanlıs yapmısım
install atacaksın
http://www.siteadresi.com/install/cookie.php