Help me please!Stil istiyorum!

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
tahaforum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Help me please!Stil istiyorum!

Mesaj gönderen tahaforum »

Abi benim bilgisayarda o kadar stil varki bunların bazılarını nasıl siteye
yükliycem.Daha güzel stiller varsa bana linklerini verin abi.Ama benim forumumun sürümü 2.0.21 sürümüne yüklenirse söyleyin abi.
Kullanıcı avatarı
lyricalist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lyricalist »

eminimki yeni başladın bu işlere. bu yenilerdeki sabırsızlık, bu acelecilik nedir yahu!..
Abi benim bilgisayarda o kadar stil varki bunların bazılarını nasıl siteye
yükliycem.
Sen siteye kaç tane stil yükleyecen yaafff soru sormadan önce bari düşün ne soracağını.
Daha güzel stiller varsa bana linklerini verin abi.
Sendeki stillerin hepsini gördük, birde sana daha güzellerini bulacaz öyle mi? Birde emrivaki hani "VERİN ABİ".. başka emriniz var mı paşam?
Ama benim forumumun sürümü 2.0.21 sürümüne yüklenirse söyleyin abi.
Türkçe'yi öğren öyle yaz derim ben şahsen.... Her konuşmanada abi ekleme öyle.
Kullanıcı avatarı
lyricalist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen lyricalist »

Birde daha tükçeyi bilmeden ingilizce ile başlık açmaya kalkışıyorsun... harbi kızdım bak :evil:
Kullanıcı avatarı
Most Wanted
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Most Wanted »

lyricalist yazdı:Birde daha tükçeyi bilmeden ingilizce ile başlık açmaya kalkışıyorsun... harbi kızdım bak :evil:

relax..her sitenin oldugu gibi buraninda yöneticileri var .. arkadasin acemi olmasi yada bilmemesi ayipmi..herkesin bir zamanlarki hali..diyelimki sen cok bilgilisin o halde neden mesajlarinda 1 tane bile yardim konusu yok :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

bilmemek tabiki kusur değil ama bir siteden yardım isterken site kurallarına bakılır ve kurallara uygun başlık açılır.

Kurallarımıza aykırı başlık. Kilitli.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir