Acil yardım databesa da sorun var galiba
Acil yardım databesa da sorun var galiba
Arkadşlar siteye girince şu hatayı veriyor phpBB : Critical Error
Could not connect to the database Detabase çokmuş herlde yedek te yok ne yapmama gerekiyor..Ne yapmalıyım tekrar yeni databesa nasıl kurmalıyım arkadşlar yardım bekliyorum
Could not connect to the database Detabase çokmuş herlde yedek te yok ne yapmama gerekiyor..Ne yapmalıyım tekrar yeni databesa nasıl kurmalıyım arkadşlar yardım bekliyorum
herzamanmı yapıyor yoksa arada birmi?
arada birse sorun yok, sunucunun yoğun olduğu zaman cevap vermiyordur.
herzaman öyleyse config.php deki şifreleri kontrol et doğruysa hostçunla görüş veritabanın silinmiş olabilir.
arada birse sorun yok, sunucunun yoğun olduğu zaman cevap vermiyordur.
herzaman öyleyse config.php deki şifreleri kontrol et doğruysa hostçunla görüş veritabanın silinmiş olabilir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
imzanki site zaten kurulmayı bekliyor.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Arkadaşım herkes senin gibi profesyonel değil amagenc_kral yazdı:Tekraradan kuruyoruz cpanleden ilk sıte açılımında nasıl kurduysak oylescream_42 yazdı:Arkadaşlar halloldu demeyip, nasıl hallolduğunu da yazsanız...genc_kral yazdı:halloldu hocam kurdum gerek kalmadı bakın nasıl olmuş ama herşey silindi

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir