[MOD]Yellow Card 1.4.12
lang_main
lang_admin
@akut söylediğin gibiymiş.Ben hep admin olarak denediğimden yeni öğrendim bunu.Ayrıca 1 sorum daha olacak.Bir kullanıcı mavi kart verdiğinde bu mavi kartı kimin ne zaman verdiğini nerden öğrenebiliyoruz ? 
Kod: Tümünü seç
// Start add - Yellow card admin MOD
$lang['Give_G_card']='Kullanıcıyı tekrar aktif et';
$lang['Give_Y_card']='Kullanıcıya uyarı ver #%d';
$lang['Give_R_card']='Kullanıcıyı şimdi banla';
$lang['Ban_update_sucessful'] = 'Ban listesi başarıyla güncellendi';
$lang['Ban_update_green'] = 'Kullanıcı tekrar aktif edildi';
$lang['Ban_update_yellow'] = 'Kullanıcıya uyarı verildi, toplam %d uyarısı var.Limit %d uyarı';
$lang['Ban_update_red'] = 'Kullanıcı banlandı';
$lang['Ban_reactivate'] = 'Hesabınız tekrar aktif edildi';
$lang['Ban_warning'] = 'Uyarı aldınız';
$lang['Ban_blocked'] = 'Hesabınız bloklandı';
$lang['Click_return_viewtopic'] = 'Başlığa dönmek için %stıklayın%s';
$lang['Rules_ban_can'] = 'Bu forumda başka kullanıcıları <b>banlayabilirsiniz</b>';
$lang['user_no_email'] = 'Kullanıcının email adresi yoktur, bu nedenle bu olay hakkında mesaj gönderilemiyor.İsterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz';
$lang['user_already_banned'] = 'Bu kullanıcı zaten banlı';
$lang['Ban_no_admin'] ='Bu kullanıcı FORUM ADMİNİ dir.Bu nedenle uyarı alamaz ve banlanamaz';
$lang['Rules_greencard_can'] = 'Bu forumda kullanıcılara ban veya unban <b>yapabilirsiniz</b>';
$lang['Rules_bluecard_can'] = 'Bu forumdaki mesajları moderatörlere <b>bildirebilirsiniz</b>';
$lang['Give_b_card'] = 'Bu forumun moderatörlerine bu mesajı bildirin';
$lang['Clear_b_card'] = 'Bu mesajda şu an %d mavi kart var. Eğer bu butona tıklarsanız bunları kaldırırsınız';
$lang['No_moderators'] = 'Bu forumun moderatörü yok bu yüzden bildiri yapamazsınız.';
$lang['Post_repported'] = 'Bu mesaj şimdi %d tane moderatöre bildirildi';
$lang['Post_repported_1'] = 'Bu mesaj şimdi moderatöre bildirildi';
$lang['Post_repport'] = 'Mesaj Bildirisi'; //Subject in email notification
$lang['Post_reset'] = 'Bu mesajda olan mavi kartlar sıfırlandı';
$lang['Search_only_bluecards'] = 'Sadece mavi kartı olan mesajlar arasında arama yapın';
$lang['Send_message'] = 'Moderatörlere mesaj yazmak için %stıklayın%s veya<br />';
$lang['Send_PM_user'] = 'Kullanıcıya Özel Mesaj göndermek için %stıklayın%s veya';
$lang['Link_to_post'] = 'Bildirilen mesaja gitmek için %stıklayın%s <br/>--------------------------------<br/><br/>';
$lang['Post_a_report'] = 'Mesaj bildirisi';
$lang['Report_stored'] = 'Bildiriniz başarıyla iletildi';
$lang['Send_report'] = 'Orjinal mesaja dönmek için %stıklayın%s';
$lang['Red_card_warning'] = '%s kullanıcısına kırmızı kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcıyı banlar, eminmisiniz ?';
$lang['Yellow_card_warning'] = '%s kullanıcısına sarı kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcıya uyarı verir, eminmisiniz ?';
$lang['Green_card_warning'] = '%s kullanıcısına yeşil kart vermek üzeresiniz.Bu kullanıcının banını kaldırır, eminmisiniz ?';
$lang['Blue_card_warning'] = 'Mavi kart kullanarak mesaj bildirisi/şikayeti yapmak üzeresiniz.Forum moderatörleri bu mesaj için uyarılacaktır.Moderatorleri bu mesaj için uyarmak istediğinize emin misiniz ?';
$lang['Clear_blue_card_warning'] = 'Bu mesaj için mavi kart sayacını sıfırlayacaksınız.Devam etmek istiyormusunuz ?';
$lang['Warnings'] = 'Uyarılar : %d'; //shown beside users post, if any warnings given to the user
$lang['Banned'] = 'Uzaklaştırıldı';//shown beside users post, if user are banned
// Start add - Yellow card admin MOD
$lang['Ban'] = 'Banlama';
$lang['Max_user_bancard'] = 'En yüksek uyarı sayısı';
$lang['Max_user_bancard_explain'] = 'Eğer kullanıcı bu limitten fazla sarı kart alırsa banlanacaktır';
$lang['ban_card'] = 'Sarı Kart';
$lang['ban_card_explain'] = 'Kullanıcı %d sarı kart alırsa banlanacaktır';
$lang['Greencard'] = 'Ban Kaldırma';
$lang['Bluecard'] = 'Mesaj Bildirme';
$lang['Bluecard_limit'] = 'Mavi kart dönemi';
$lang['Bluecard_limit_explain'] = 'Mesaja x sayısında mavi kart verildiği zaman moderatörlere bildirir';
$lang['Bluecard_limit_2'] = 'Mavi kart limiti';
$lang['Bluecard_limit_2_explain'] = 'Mesaj bu kadar mavi kart aldığı zaman ilk moderatörlere bildiri gönderilir';
$lang['Report_forum']= 'Bildiri forumu';
$lang['Report_forum_explain'] = 'Kullanıcıların bildiri mesajlarının gönderebileceği forum ID sini yazın, 0 değeri bu özelliği deaktif eder, kullanıcıların bu forumda mesaj/cevap ver yetkisi olması gerekiyor';

arkadaşalr bu modu kuamıyorum.
py adminden sgl sorgusu yapınca hata veriyor,
SQL sorgusu:
'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (2) not null DEFAULT "3"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (2) not null DEFAULT "5"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (2) not null DEFAULT "1"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit", "3")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit_2", "1")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("max_user_bancard", "10")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("report_forum", "0")', 'ALTER TABLE '.USERS_TABLE. ' ADD user_warnings SMALLINT (5) DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.POSTS_TABLE. ' ADD post_bluecard TINYINT (1)'
)
ftp deb yellow_card_db_update çalıştırdığımda ise aşağıdaki hatayı veriyor ne yapma gerekiyor bu modu kurmam lazım.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
py adminden sgl sorgusu yapınca hata veriyor,
SQL sorgusu:
'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (2) not null DEFAULT "3"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (2) not null DEFAULT "5"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (2) not null DEFAULT "1"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit", "3")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit_2", "1")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("max_user_bancard", "10")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("report_forum", "0")', 'ALTER TABLE '.USERS_TABLE. ' ADD user_warnings SMALLINT (5) DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.POSTS_TABLE. ' ADD post_bluecard TINYINT (1)'
)
ftp deb yellow_card_db_update çalıştırdığımda ise aşağıdaki hatayı veriyor ne yapma gerekiyor bu modu kurmam lazım.
phpmyadminden bu sql sorgusunu işlettiğimde aşağıdakihatayı veriyor
$sql = array(
'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (3) not null DEFAULT "3"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (3) not null DEFAULT "5"', 'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (2) not null DEFAULT "1"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_ban TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_greencard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.AUTH_ACCESS_TABLE. ' ADD auth_bluecard TINYINT (1) not null DEFAULT "0"', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit", "3")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit_2", "1")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("max_user_bancard", "10")', 'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE. ' (config_name, config_value) VALUES ("report_forum", "0")', 'ALTER TABLE '.USERS_TABLE. ' ADD user_warnings SMALLINT (5) DEFAULT "0"', 'ALTER TABLE '.POSTS_TABLE. ' ADD post_bluecard TINYINT (1)'
)
MySQL çıktısı: Belgeler
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '$sql=array(
'ALTER TABLE '.FORUMS_TABLE.' ADD auth_ban TINYINT
Re: [MOD]Yellow Card 1.4.12
önemli 1 SORUN var:
X konusundaki A üyesine uyarı veriyorum, uyarı A kullanıcısına değilde konuya mesaj yazan en son kulalnıcı kimse ona gidiyor.
Kullanıcıyı banlarkendde aynı şekilde?
düzenlediğimiz kodları en az 3 defa kontrol ettim sorun yok ..
Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?
X konusundaki A üyesine uyarı veriyorum, uyarı A kullanıcısına değilde konuya mesaj yazan en son kulalnıcı kimse ona gidiyor.
http://www.hiaxi.net | Türkiye'nin Paylaşım Platformu
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Komik bir durum seninkisi.. kurdum ama kaldırmak zorunda kaldım. Sebebini unuttum ama çalışmamıştı galiba. kurulumu biraz uzun sanırım 1 kere kurdum, sildim geri yükledim ve sildim.x-mann yazdı:önemli 1 SORUN var:
Bir de sorun varmış galiba. Tekrar yüklemeyi istemiştim Türkçe dosyları görünce ama geri vazgeçtim : ))
YOKMU BUNUN Bİ ÇARESİ YAWx-mann yazdı:önemli 1 SORUN var:

- ehlimantaskin
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
x-mann yazdı:YOKMU BUNUN Bİ ÇARESİ YAWx-mann yazdı:önemli 1 SORUN var:
kardeş sen yanlış kurmuşsun bende çok iyi çalışıyo ama bişeyi bulamadım moderatöre bildiriyoruz ama moderatör nerden bakıcak nasıl görücek bu mesajları onu anlayamadım bide mod açtım kendime baktım ama moderatöre bildirilen mesaj hiçbir şekilde moderatöre ulaşmıyo ilginç bir durum ya

evet arkadaslar modda bi kaç sorun var ama hallettim kendi çabalar1mla 

- ehlimantaskin
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
x-mann yazdı:evet arkadaslar modda bi kaç sorun var ama hallettim kendi çabalar1mla
modda bi sorun varsa bizede söyle kardeş sorunları valla bendede bi sorun var ama çözemedim gitti üyeler bu mesajı bildir diyo moderatöre bildiriyo ama moderatöre hiç bir bilgi gitmiyo mesela bende bunu çözemedim

- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Sql hatası olan arkadaşlar bunu denesin:
ALTER TABLE phpbb_forums ADD auth_ban TINYINT (2) not null DEFAULT "3";
ALTER TABLE phpbb_forums ADD auth_greencard TINYINT (2) not null DEFAULT "5";
ALTER TABLE phpbb_forums ADD auth_bluecard TINYINT (2) not null DEFAULT "1";
ALTER TABLE phpbb_auth_access ADD auth_ban TINYINT (1) not null DEFAULT "0";
ALTER TABLE phpbb_auth_access ADD auth_greencard TINYINT (1) not null DEFAULT "0";
ALTER TABLE phpbb_auth_access ADD auth_bluecard TINYINT (1) not null DEFAULT "0";
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit", "3");
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ("bluecard_limit_2", "1");
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ("max_user_bancard", "10");
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ("report_forum", "0");
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_warnings SMALLINT (5) DEFAULT "0";
ALTER TABLE phpbb_posts ADD post_bluecard TINYINT (1);
PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir